Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’escultor Arc’º Pujol inaugura una mostra de la seva obra al Jardí Botànic Marimurtra.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/12/2013 10:26:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’escultor Arc’º Pujol inaugura una mostra de la seva obra al Jardí Botànic Marimurtra.

Es tracta d’una col·lecció de 9 escultures que estan ubicades en diferents emplaçaments del recinte, on quedaran exposades durant tot l’estiu .

Una cinquantena de persones van assistir el passat dimecres a la inauguració de l’exposició que l’escultor Arc’º Pujol mantindrà durant els mesos de juliol, agost i setembre al Jardí Botànic Marimurtra. Abans de l’acte d’inauguració, els assistents van poder realitzar una visita pels diferents indrets del Jardí on s’exposen les escultures guiats pel propi autor.

Les peces que Arc’º Pujol exposa al Marimurtra pertanyen a les col·leccions ‘Esforç’ i ‘Bloqueig’. De la primera, es poden contemplar les escultures titulades ‘Amunt’, ‘Cub’, ‘Seu’, ‘On’, ‘Lluny’, ’Dins’, ‘???’ i les peces ‘Atrapat’ i ‘Quiet’, que són inèdites i el públic encara no havia pogut veure mai. Completa l’exposició una peça de la sèrie ‘Bloqueig’ feta amb resina i sorra i tres altres peces de petit format titulades ‘Cap’, ‘Pensem'hi’ i ‘Pals a l'escala’. En total, 9 peces diferents que es poden veure en diferents racons emblemàtics del Jardí Botànic Marimurtra.

La Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic Marimurtra, vol donar amb aquesta iniciativa una nova dimensió a les seves instal·lacions com a museu a l’aire lliure i espai d’exposició d’art. El maridatge entre art i els espais icònics del Jardí Botànic fan que aquesta iniciativa sigui especialment adequada en el cas de les escultures de metall d’Arc’º Pujol.

100713_Arc_Marimurtra-005100713_Arc_Marimurtra-028100713_Arc_Marimurtra-032100713_Arc_Marimurtra-033100713_Arc_Marimurtra-041100713_Arc_Marimurtra-086

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/12/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300