Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Xavi Marina: Blanes-Portbou 200 Km non stop en 35 hores


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/13/2013 02:53:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

XtremRunningXavi Marina: Blanes-Portbou 200 Km non stop en 35 hores

L’organitzador de l’Xtrem Running Costa Brava tanca un periple de 5 anys fent aquesta cursa acompanyat d’amics: han sortit avui dissabte a les 12 h i arribaran demà diumenge a les 21 h

L’incombustible corredor blanenc Xavi Marina ha iniciat aquest dissabte al migdia una altra aventura que aquesta vegada ha volgut fer de manera més informal. El periple s’ha iniciat al cim de la roca de Sa Palomera de Blanes, on comença la Costa Brava, perquè avui del què es tractava era de cobrir tot el recorregut d’aquest gironí tram del perfil marítim de Catalunya.

L’organitzador de les cinc exitoses edicions de la Costa Brava Xtrem Running ha volgut complir a la vegada dues fites: el somni de fer el recorregut corrent pel perfil costaner d’una tirada des de Blanes fins a Portbou i tancar una primera etapa de cinc anys de l’Xtrem Running.

Tot plegat acompanyat de Xesc Tarés, amb qui ja ha fet altres aventures d’ultrafons arreu del món, així com un bon gruix d’amics a qui, com ell, els agrada córrer, desafiar el propi cos a força de petjades. El nucli del total de participants que ha sortit avui a les 12 del migdia de Blanes està previst que siguin d’arribada demà diumenge entre les 9 i les 10 de la nit a Portbou.


Els corredors s’aniran afegint i retirant conforme es vagi passant per localitats com ara Tossa, Sant Feliu, Palamós, Roses o Platja d’Aro, per esmentar-ne només unes quantes. La idea era que constantment s’anés informant a través del Facebook de quina era la posició en què es trobava la cursa perquè així els qui tenien la intenció d’afegir-s’hi ja estiguessin preparats.

Com que es tractava d’una cursa sense normes, per donar el tret de sortida s’ha fet de manera molt simbòlica, tancant amb un candau l’etapa de cinc anys de l’Xtrem Running que, de moment, encara no té un relleu assegurat. Quan demà diumenge arribin a Portbou hauran fet un recorregut de 200 quilòmetres de parar durant unes 35 hores.

Data de realització: 07/13/2013 | Data de la darrera actualització: 07/15/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300