Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Elena Gadel actua a Blanes, dins el Costa Music Festival 2013


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/16/2013 07:28:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Elena Gadel actua a Blanes, dins el Costa Music Festival 2013

El Jardí Botànic Marimurtra serà divendres a la nit l’emplaçament de la segona jornada del festival, que enguany ha ampliat horitzons i s’acull a Blanes, Lloret i Tossa

Aquest divendres 19 de juliol el Costa Music Festival – Festival de la Costa Brava Sud, presenta el concert De madera, de l’emblemàtica Elena Gadel. Després de múltiples aventures, la cantant i actriu Elena Gadel presentarà el seu primer llarga durada en solitari, que dona nom també a l’espectacle que presentarà al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes a partir de les 10 de la nit.

Es tractarà d’un concert on hi haurà peces de pop, però també de flamenc, funk i fins i tot jazz, tot passant pel sedàs de l’espectacular registre que té la veu d’aquesta cantant barcelonina. De madera és fruit de l’estreta col”laboració entre Gadel i Tni Pagès, tant pel que fa a la composició i els arranjaments com a l’enregistrament. En aquest sentit, el títol és un reflex de com ambdós artistes interpreten com ha de ser la música: pura, senzilla i sense afegits, que soni sense accessoris prescindibles i que flueixi directament de l’ànima. Cançons que ens parlen en primera persona de dualitats contradictòries: amor/desamor, esperança/resignació, evasió/permanència...


A banda de l’actuació d’Elena Gadel, el concert també comptarà amb la presència d’Antonio Cortés, Barullo, que presentarà algunes cançons del seu proper disc que aviat veurà la llum: Viví. Després d’aquest concert a Blanes, el Costa Music Festival 2013 continuarà el dissabte 27 de juliol a Tossa de Mar, amb l’actuació de Blaumut.

Més informació: http://www.costamusicfestival.com
Data de realització: 07/16/2013 | Data de la darrera actualització: 07/17/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300