Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Quico Pi de la Serra, Núria Graham, Bernat Padrosa, Evoéh i Pedro Javier González Trio, algunes de les propostes del Blanes Guitar Festival 2013.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/18/2013 02:25:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FestivalGuitarraQuico Pi de la Serra, Núria Graham, Bernat Padrosa, Evoéh i Pedro Javier González Trio, algunes de les propostes del Blanes Guitar Festival 2013.

El Festival inclourà enguany 7 concerts dividits en 2 cicles: Música Espanyola al Jardí Botànic Marimurtra i Guitarra i Cançó a l’Auditori del Centre Catòlic.

Després que durant els darrers anys Blanes ja havia acollit diverses edicions del Festival de Guitarra que s’allotjava al Centre Catòlic, aquest 2013 l’hereu d’aquesta experiència és el Blanes Guitar Festival que se celebrarà del 30 de juliol al 20 d’agost en aquest municipi de la Costa Brava, i que tindrà dos escenaris diferents.

D’una banda s’ha organitzat el Cicle Música Espanyola al Jardí Botànic, que ofereix nits de concert i gastronomia en aquest entorn privilegiat, el Marimurtra. De l’altra, es farà el cicle Guitarra i Cançó a l’Auditori, ubicat al Centre Catòlic.

Cicle Música Espanyola al Jardí Botànic

Inclourà tres concerts dels següents artistes: Pedro Javier Gónzález Trio (flamenco); el duet Evoéh format per Ariana Barrabés, veu, i Jesús Olivares, guitarra (cante i copla); així com el guitarrista català Bernat Padrosa, que interpretarà el Concierto de Aranjuez acompanyat de la pianista i clavecinista Olga Karitonina (clàssica).

Aquest cicle tindrà lloc al llarg de tres vetllades del mes d’agost –els dijous dies 1, 8 i 15- a les 21 h i, com el seu nom ja indica, tindrà com escenari el màgic escenari nocturn del Jardí Botànic Marimurtra.

Cicle Guitarra i Cançó a l’Auditori

Artistes catalans consolidats com Quico Pi de la Serra i joves valors emergents com Núria Graham visitaran enguany l’auditori del Centre Catòlic de Blanes en un cicle que també inclou una fresca proposta de música mediterrània basada en la poesia d’Espriu i altres poetes amb Túrnez & Sesé, i una evocadora nit de boleros i jazz llatí amb Clara Wasserman quartet.

El cicle de concerts es farà al llarg de 4 dies, sempre en dimarts, a les 22 h.: el 30 de juliol i els dies 6, 13 i 20 d’agost.

Enllaços Vídeos Artistes :

FLAMENCO
http://youtu.be/tt4FnCkYqtY

AMOR BRUJO
http://youtu.be/7JEblHchWt0

CONCIERTO DE ARANJUEZ
http://youtu.be/fl5RizwaAgU

NURIA GRAHAM
http://youtu.be/KI7RBB2L6xs

TURNEZ & SESE
http://youtu.be/lcN2NJ4RSYI

PI DE LA SERRA
http://youtu.be/GJbcd3G0z40

NIT DE BOLEROS II
http://youtu.be/hYDWkC9x_Kk


Data de realització: 07/18/2013 | Data de la darrera actualització: 07/18/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300