Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comencen Les Nits de Marimurtra 2013.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/19/2013 10:40:36 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Marimurtra_LesNitsComencen Les Nits de Marimurtra 2013.

A banda del primer concert en col·laboració amb el Costa Music Festival, dissabte seguirà el cicle blanenc amb l’actuació del grup lloretenc “The Soulbug”.

El cicle de concerts Les Nits de Marimurtra es posen en marxa un any més aquesta setmana, allotjades al templet de Linné, el seu escenari habitual i un dels racons més icònics de la Costa Brava. Després de l’actuació d’Elena Gadel prevista pel divendres 19 de juliol –organitzada en col·laboració amb el Costa Music Festival-, el cicle blanenc continuarà el dissabte 20 de juliol.

Ho farà amb el grup lloretenc The Soulbug, que oferirà el seu exitós repàs als grans temes que van des dels 60 fins a l’actualitat. L’any passat els The Soulbug ja van oferir un parell de concerts a Les Nits de Marimurtra aconseguint una molt bona crítica de part del públic assistent.

Les Nits de Marimurtra continuaran després que hagi conclòs el cicle de la Festa Major de Blanes, a partir del divendres 2 d’agost, els divendres i dissabtes d’aquest mes. El cicle de concerts Les Nits de Marimurtra són una iniciativa de la Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic, amb l’objectiu d’oferir una programació musical de qualitat, d’interès i de proximitat. Tots els beneficis que es generin es destinaran íntegrament als fins socials de la Fundació.

L’horari habitual de Les Nits de Marimurtra és des de les 9 de la nit fins la 1 de la matinada.

Data de realització: 07/19/2013 | Data de la darrera actualització: 07/22/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300