Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

X Trobada de Puntaires a la Festa Major de Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/22/2013 01:07:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FestaMajor2013_FX Trobada de Puntaires a la Festa Major de Blanes.

Més de 150 puntaires d’arreu de Catalunya van participar a la trobada que es va fer la tarda del passat diumenge a Blanes, inclosa dins el programa de la Festa Major de Santa Anna.

El passeig de Dintre va allotjar la tarda d’aquest passat diumenge la desena edició de la Trobada de Puntaires de Blanes, que va aplegar més de 150 dones vingudes d’arreu de Catalunya. Organitzada per l’Ajuntament de Blanes, a partir de les sis de la tarda i fins a quarts de nou del vespre, tothom qui es va passejar per aquest indret va poder veure de prop l’art de fer ballar els buixets per realitzar autèntiques obres d’art.

Enguany, a banda de les puntaires que pertanyen a col·lectius de Blanes, la trobada també va aplegar participants arribades des de les següents poblacions: Palafolls, Malgrat, Lloret, Sant Hilari, Premià, Sant Vicenç de Montalt, Barcelona, Arenys de Mar i Canet. La major part pertanyen a associacions i entitats que es dediquen a fer puntes als seus respectius casals i locals socials.

A banda de les participants, la trobada va aplegar un gran nombre de públic que, atret per aquest mil·lenari art, guaitava en viu i en directe com es fan les puntes de coixí i altres peces que sorgeixen de l’anar i venir dels boixets.


Trobada Puntaires 1Trobada Puntaires 2Trobada Puntaires 3Trobada Puntaires 4Trobada Puntaires 5Trobada Puntaires 6Trobada Puntaires 7Trobada Puntaires 8Trobada Puntaires 9Trobada Puntaires 10Trobada Puntaires 11Trobada Puntaires 12Trobada Puntaires 13Trobada Puntaires 14

Data de realització: 07/22/2013 | Data de la darrera actualització: 07/22/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300