Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

II Concurs de Sorra de la Festa Major de Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/23/2013 10:26:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FestaMajor2013_FII Concurs de Sorra de la Festa Major de Blanes.

Han participat 9 grups de nens i nenes d’entre 4 i 12 anys, sumant un total de 25 participants que han disposat de dues hores per esprémer l’enginy i dissenyar artístiques construccions de sorra

El programa d’actes de la Festa Major de Santa Anna va iniciar ahir dilluns la primera jornada laborable del cicle festiu d’enguany amb la segona edició del Concurs de Castells de Sorra que es va fer a la tarda al tram de platja de davant l’escenari de l’Ensorra’t, a tocar del lloc de socors del centre. El concurs es va recuperar l’any passat i es va tornar a incloure dins els actes adreçats a la canalla del cicle festiu blanenc després que en feia més de 10 que l’Ajuntament de Blanes l’havia deixat d’organitzar.

En aquesta segona edició hi ha hagut un tímid augment en la participació respecte al 2012, amb un total de 9 grups de nens i nenes d’entre 4 i 12 anys d’edat, que han sumat un total de 25 participants. L’any passat van concórrer-hi un total de 20 concursants dividits en 7 grups.

Tots els participants van disposar d’un màxim de dues hores per poder realitzar les seves creacions fetes de sorra i aigua, i van dissenyar originals construccions amb tot tipus de complements que la imaginació els va suggerir. El concurs estava dividit en 2 categories: la de 3 a 7 anys i la de 8 a 12 anys.

El jurat del concurs format per la regidora de Cultura i Festes, Lara Torres; el regidor d’Hisenda, Nicolàs Laguna; i el tècnic de Cultura i Festes, Pere Box, va haver de triar d’entre tots els participants un primer i un segon premis per a les dues categories. El lliurament de premis està previst que es faci avui dimarts, 23 de juliol, després de l’actuació infantil a càrrec de Viri Viron Band que començarà a les 7 de la tarda a l’escenari del carrer Raval a tocar amb la Rambla Joaquim Ruyra.

Concurs Castells de Sorra 1Concurs Castells de Sorra 2Concurs Castells de Sorra 3Concurs Castells de Sorra 4Concurs Castells de Sorra 5Concurs Castells de Sorra 6Concurs Castells de Sorra 7Concurs Castells de Sorra 8Concurs Castells de Sorra 9Concurs Castells de Sorra 10Concurs Castells de Sorra 11Concurs Castells de Sorra 12


Data de realització: 07/23/2013 | Data de la darrera actualització: 07/23/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300