Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

150 nois i noies participen a Blanes a la campanya per conscienciar dels efectes del sol a la pell.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/30/2013 01:40:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

noulogo150 nois i noies participen a Blanes a la campanya per conscienciar dels efectes del sol a la pell.

L’Associació Catalunya contra el Càncer de Blanes va organitzar un taller que es va fer el matí d’ahir dilluns a la platja de s’Abanell, al costat del Club Infantil d’Estiu.

La platja de s’Abanell de Blanes va ser l’escenari dilluns al matí d’una campanya de l’Associació Catalunya Contra el Càncer de Blanes (AECC) per conscienciar sobre la importància d’una correcta protecció solar. Uns 150 nois i noies van participar a l’activitat que es va allotjar al costat del Club Infantil d’Estiu de Blanes, situat a tocar del Lloc de Socors de Protecció Civil.

La iniciativa, adreçada als nens i nenes, es presenta sota el nom Posa’t-ho al cap, i consisteix en un taller perquè es pintin la seva pròpia gorra i se la posin per protegir-se del sol. Més enllà del taller, la campanya es va complementar amb informació que es va donar als pares que els van acompanyar per participar en l’activitat.

En la jornada se’ls va explicar la importància de fer servir una crema protectora adequada, posar-se una gorra i una samarreta a l’aire lliure, així com evitar l’exposició al sol en les hores de major intensitat. El taller per pintar gorres es va fer durant tot el matí, i va comptar amb el suport de les voluntàries de promoció de la salut de la Universitat de Girona, així com dels voluntaris i voluntàries de l’Associació Catalunya Contra el Càncer de Blanes.

De cara al proper mes d’agost, està previst que la campanya Posa’t-ho al cap es faci a Sant Feliu de Guíxols. D’altra banda, a Blanes la propera activitat que organitzarà l’AECC tindrà lloc el cap de setmana del 10 i 11 d’agost, quan hi haurà la recaptació anual a diferents punts del municipi.

AECC Platja 1AECC Platja 2AECC Platja 3AECC Platja 4AECC Platja 5AECC Platja 6
Data de realització: 07/30/2013 | Data de la darrera actualització: 07/30/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300