Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

XII Concurs de Dibuix de la Colla Gegantera de Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/31/2013 08:02:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

20AnysGegantsXII Concurs de Dibuix de la Colla Gegantera de Blanes.

Més de 200 nois i noies van participar a l’activitat, que es va fer dissabte passat a la tarda. Els premis s’entregaran el diumenge 18 d’agost, coincidint amb la Festa dels Copatrons.

La Colla Gegantera de Blanes va celebrar dissabte passat, coincidint amb la Festa Major de Santa Anna, una nova edició del seu popular Concurs de Dibuix, que ja ha esdevingut una cita ineludible per a la canalla formant part d’aquest cicle festiu blanenc. Com és habitual, es van instal·lar taules i cadires a la plaça d’Espanya –també coneguda a Blanes com la plaça de la Gent Gran-, i al llarg de la tarda van ser nombrosos els nois i noies que van ser-hi disposats a demostrar les seves dots creatives sobre el paper.

En total es calcula que van participar a la 12a edició del concurs uns 200 nois i noies, dividits en 3 categories: la dels petits, de 0 a 4 anys; mitjans, de 5 a 9 anys; i grans, de 10 a 12 anys. De cara a la 13a edició de l’any vinent, la Colla Gegantera s’ha plantejat per demanda popular que hi hagi una quarta categoria per a sèniors.

Els participants havien de fer un dibuix relacionat amb el món geganter, i en aquest sentit podien inspirar-se directament en tots els membres de la Colla Gegantera de Blanes: els gegants, en Gastó i na Caterina; els gegantons, Es Forcaner i Vadó 7 trossos; i els capgrossos. Tots ells estaven instal·lats a un extrem del recinte del concurs per servir de models, així com perquè tothom qui volgués es fes una foto al seu costat o portant un capgròs.

Aquesta edició del concurs, a diferència de les anteriors, el lliurament de premis s’ha avançat en el calendari. Així, està previst que tingui lloc el proper diumenge 18 d’agost al matí, coincidint amb el Ball de Plaça que faran els gegants en motiu de la Festa dels Copatrons.

Concurs Dibuix Colla Gegantera 2Concurs Dibuix Colla Gegantera 3Concurs Dibuix Colla Gegantera 4Concurs Dibuix Colla Gegantera 5Concurs Dibuix Colla Gegantera 7Concurs Dibuix Colla Gegantera 8Concurs Dibuix Colla Gegantera 9Concurs Dibuix Colla Gegantera 10Concurs Dibuix Colla Gegantera 11Concurs Dibuix Colla Gegantera 12Concurs Dibuix Colla Gegantera 13Concurs Dibuix Colla Gegantera 14Concurs Dibuix Colla Gegantera 15Concurs Dibuix Colla Gegantera 16Concurs Dibuix Colla Gegantera 17Concurs Dibuix Colla Gegantera 18Concurs Dibuix Colla Gegantera 19Concurs Dibuix Colla Gegantera 21

Data de realització: 07/31/2013 | Data de la darrera actualització: 07/31/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300