Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

75 instagramers participen a la primera trobada que s’ha fet a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/01/2013 12:20:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

75 instagramers participen a la primera trobada que s’ha fet a Blanes.

Organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament, la trobada va coincidir amb la darrera nit del Concurs de Focs.

La primera trobada d’instagramers de Blanes que va tenir lloc el passat dissabte 27 de juliol va ser tot un èxit, ja que finalment va comptar amb una participació de 75 usuaris que durant dos dies van generar més d’un miler de fotografies. Si sumem els acompanyants amb què van comptar els participants, es calcula que la trobada va aplegar unes 130 persones.Impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, l’objectiu ha estat difondre els atractius turístics del municipi a les xarxes socials amb motiu de la celebració del 43è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava-Trofeu Vila de Blanes.

Les més de mil fotografies que es van fer s’han publicat utilitzat les etiquetes #InstaBlanes #InCostaBrava i #FocsBlanes, han estat vistes per 36.400 usuaris, i han obtingut 10.233 likes. Coincidint amb la trobada, es va fer un concurs d’inscripció gratuïta amb les imatges publicades entre el 27 i el 29 de juliol, havent estat triats com a guanyadors els següents instagramers:

- 1er Premi: Sergi Parisi – Nit d’allotjament amb esmorzar inclòs a l’Hotel & Spa Pi-Mar + Menú al Restaurant Vineo + entrada al Jardí Botànic Pinya de Rosa

- 2on Premi: Octavi Fontané – Menú al Restaurant El Sorrall + entrada al Jardí Botànic Marimurtra + Viatge creuer Dofijet Boats Blanes fins a Tossa i retorn

- 3er Premi: Carme Bosch – Menú al Restaurant Cala Bona + entrada al Jardí Botànic Marimurtra

El punt de sortida de la primera trobada d’instagramers que s’ha fet a Blanes va ser a Casa Saladrigas on, abans d’emprendre la ruta, es va donar la benvinguda a tots els assistents i se’ls va oferir un refrigeri. Tot seguit es va fer un photowalk guiat pel centre i el port de Blanes passant pel passeig de Mar, el passeig de Dintre, el carrer Ample amb la Font Gòtica, l’Església Santa Maria i l’ermita de l’Esperança.

L’activitat ha comptat amb el suport de la comunitat d’instagramers Girona, Dofijet Boats, Hotel & Spa PiMar, Marc Llach Fotografia, Jardí botànic Marimurtra, Pastisseria Marina Dolç, Jardí Botànic Pinya de Rosa, Restaurant Cala Bona, Restaurant El Sorrall i Restaurant Vineo.

Data de realització: 08/01/2013 | Data de la darrera actualització: 08/08/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300