Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

4rts Docus a la Fresca tots els divendres del mes d’Agost


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/02/2013 04:59:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

4rts Docus a la Fresca tots els divendres del mes d’Agost

Les sessions nocturnes de cinema a la fresca es faran a la Plaça Verge Maria tots els divendres els dies 2, 9, 16, 23 i 30 d’agost i tractaran temàtiques de sostenibilitat i recursos socio-econòmics

Durant tot el mes d’agost la Plaça Verge Maria (l’antiga plaça del peix que hi ha a tocar del carrer Raval, al centre de Blanes) acollirà cada divendres una sessió nocturna de cinema a l’aire lliure. Es tracta de l’experiència que du per nom Docus a la Fresca, que aquest 2013 arriba ja a la seva quarta edició, recolzada per l’èxit de públic que ha tingut ja als tres anys anteriors.

L’activitat va però més enllà d’una projecció de cinema, ja que el seu objectiu és conscienciar el públic assistent sobre diverses temàtiques relacionades amb l’àmbit social i de sostenibilitat dels recursos. En aquest sentit, les sessions de documentals es recolzen sempre amb la instal·lació d’una parada informativa d’alguna entitat relacionada amb aquest àmbit i amb la temàtica dels temes tractats als documentals en projecció. Enguany, tindran paradeta els membres de l’assemblea local de Blanes d’Amnistia Internacional o bé la Cooperativa Agrícola El Banyonet de Blanes, entre d’altres.


Tots els divendres d’aquest mes, és a dir, els dies 2, 9, 16, 23 i 30 d’agost, des de les 5 de la tarda i fins les 10 de la nit, es posarà en marxa la parada informativa, mentre que a partir de les 10 de la nit i fins a ¾ d’1 de la matinada, es faran les projeccions de documentals, seguides per una sessió de vídeoforum.

Els eixos de continguts de la programació Docus a la Fresca d’aquest 2013 seran la banca ètica, sostenibilitat econòmica, educació en valors i educació per la diferència, nutrició i alimentació saludable, sostenibilitat i gestió mediambiental de recursos naturals, gestió de bens i recursos públics, etc.


L’activitat està organitzada per l’Associació de Manaies de Blanes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes i el suport tècnic i de continguts de DOCUmedia i Keteveoproduccions, així com d’altres promotors, com ara SICOM solidaritat i comunicació, Moviolak productora, SETEM Catalunya/Donosti/Euskadi, Claraboia produccions SCL cooperativa, FIARE Banca Ètica, SUARA cooperativa i Televisió de Catalunya TV3.
Data de realització: 08/02/2013 | Data de la darrera actualització: 08/12/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300