Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes farà dissabte una nova edició de “La Botiga al Carrer”.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/20/2013 01:25:33 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BotigaAlCarrerBlanes farà dissabte una nova edició de “La Botiga al Carrer”.

Els comerços del centre del municipi sortiran al carrer amb grans descomptes per rematar les rebaixes d’estiu. En algunes botigues està previst que els descomptes puguin arribar a ser del 70%

La nova edició d’aquesta activitat que es farà dissabte vinent 24 d’agost consistirà en què, com és habitual, els comerços trauran els seus productes fora dels establiments perquè el públic pugui fer les seves compres a peu de carrer. D’aquesta manera, per guaitar i remenar el gènere de les botigues, no caldrà entrar-hi.Dissabte la previsió és que hi hagi preus espectaculars per aconseguir que els comerciants puguin exhaurir els estocs d’estiu. La fluixa temporada de vendes que ha tingut el sector afavorirà que dissabte es puguin trobar articles de gran qualitat a uns preus molt assequibles, que en alguns casos tindran un descompte de fins el 70%.

Perquè els clients puguin gaudir d’una jornada de compres a l’aire lliure, els establiments que participin a l’experiència muntaran parades als carrers més cèntrics de la vila durant tot el dia. Més concretament, l’horari en què es preveu que estigui en marxa serà des de les 9 del matí fins les 9 de la nit i els carrers on s’instal·laran principalment seran Raval, Mercaders, Ample, Muralla, Tapioles, Fornaca i al passeig de Dintre.


Es podran adquirir tot tipus de productes, des de roba de vestir i d’esport fins a perfumeria i bijuteria, passant per complements, parament de la llar i productes d’alimentació, entre molts altres articles. A més en moltes botigues i comerços associats, els clients disposaran de tiquets d’aparcament gratuïts d’una hora als pàrquins SABA i Brillas del municipi.


La Botiga al Carrer està coorganizada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Ajuntament de Blanes.


Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/20/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300