Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El grup de Blanes Smile tanca Les Nits de Marimurtra 2013.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/26/2013 12:10:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Marimurtra_LesNitsEl grup de Blanes Smile tanca Les Nits de Marimurtra 2013.

Els 10 concerts programats per la Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic Marimurtra, han registrat una mitjana d’assistència de públic d’entre el 90 i el 100%.

Dissabte passat es van tancar la proposta anomenada Les Nits de Marimurtra que ens ha estat acompanyant a Blanes durant els mesos de juliol i agost. Enguany ha estat la segona edició consecutiva en què s’ha posat en marxa aquesta nova fórmula de concerts després que els anys anteriors s’havien endegat diverses propostes culturals per viure les nits d’estiu gaudint a l’hora de la música i de l’espai emblemàtic d’aquest museu natural a l’aire lliure.L’amenaça de pluja que va haver dissabte passat finalment no es va materialitzar, de manera que els espectadors van poder gaudir de la desena i darrera de Les Nits de Marimurtra amb el beneplàcit dels déus del temps. Per tancar el cicle, dissabte passat es va comptar amb el tribut als britànics Queen que va fer el grup de Blanes Smile.


Organitzat per la Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic Marimurtra, el balanç de l’edició d’aquest 2013 és plenament positiu, no tan sols perquè durant les 10 nits del cicle hi ha hagut una ocupació que s’ha mogut entre el 90 i el 100%, sinó també perquè en quatre ocasions s’ha hagut de penjar el cartell d’entrades exhaurides. Així ho ha confirmat Jaume Dulsat, gerent de la fundació: “Ja ens esperàvem que la nit amb Andrea Motis i Joan Chamorro hauríem de penjar el cartell d’entrades exhaurides. Ara bé, el què ha estat tota una sorpresa és que ocasions com la d’avui, en què actuen els blanencs Smile, i quan ho van fer els també blanencs X-Tram, amb el seu tribut a Supertramp, el ple també ha estat absolut, amb més de 200 persones que han omplert el recinte”.


Un dels canvis que ja es va introduir l’any passat és l’oferta gastronòmica complementària que es pot degustar abans, a la mitja part i després del concert, a l’espai de la plaça Goethe, al cim de les escales d’Epicur que donen accés a l’emblemàtic templet de Linné. El balanç en aquest aspecte de l’experiència també és molt positiu i, en aquest sentit, el què s’ha fet és apostar per empreses blanenques que han contribuït a aportar un segell de qualitat amb Caves Mont-Ferrant, Vimeo i Peixos Ros.


El públic tenia la oportunitat de fer un mos ja fos a peu dret o bé en diversos espais disposats al llarg de les escales d’Epicur que es condicionaven a manera de llotges amb taules i cadires. Es tractava d’una manera encara més exclusiva de gaudir de les Nits de Marimurtra tot degustant productes de qualitat.

Pel que fa als 10 espectacles musicals programats, n’hi ha hagut per a tots els gustos, destacant especialment la nit del 3 d’agost, amb un concert encapçalat per Andrea Motis i Joan Chamorro, considerats l’actual revel·lació del jazz català.

Un any més, no ha faltat a la seva cita la cantant Susana del Saz, molt apreciada pel públic blanenc, així com la formació lloretenca Soulbug. L’actuació que va oferir dissabte passat el grup de Blanes Smile, va fer un complet repàs als grans himnes de Queen, des de We Are The Champions fins a la immortal Bohemian Rapsody, passant per grans èxits com Radio Ga Ga, I want to break free o l’animada Crazy little thing called love.
Data de realització: 08/26/2013 | Data de la darrera actualització: 08/26/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300