Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

1a Fira del Vehicle d’Ocasió a Blanes del 20 al 22 de setembre.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/16/2013 12:19:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

1a Fira del Vehicle d’Ocasió a Blanes del 20 al 22 de setembre.

Hi haurà més de 150 vehicles en exposició amb 14 marques representades i tindrà lloc a l’esplanada del costat de l’antic pavelló, en el nou aparcament gratuït del centre/pins.

El proper cap de setmana Blanes allotjarà la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió, que es podrà visitar a partir de la tarda del dia 20, així com durant tot el cap de setmana del 21 i 22 de setembre. La jornada inaugural que tindrà lloc divendres vinent, 20 de setembre, està previst que la presideixin l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.

Organitzada per l’Ajuntament de Blanes, a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió inclourà una ampla i atractiva oferta, amb una concentració de més de 150 vehicles en exposició que disposen de totes les garanties. En aquest sentit, es comptarà amb models de les principals empreses automobilístiques, amb 14 marques representades. Els visitants hi trobaran models de cotxes que inclouran els principals segments a tenir en compte, com ara turismes, vehicles industrials, híbrids, familiars, esportius, berlines de representació, joves, monovolums, 4 x 4 i molts d’altres.

El recinte firal ocuparà una superfície de 14.000 m2 i estarà situat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló municipal d’esports dels Pins, a tocar del centre. Els visitants podran arribar fins a la mateixa fira en cotxe i podran aparcar-hi de forma gratuïta al seu costat, ja que la zona blava que ha estat funcionant a l’esplanada durant l’estiu ho ha deixat de fer aquest 16 de setembre. L’esplanada del costat del pavelló, que es va asfaltar abans de l’estiu, té una capacitat total d’uns 40.000 m2, per tant hi poden aparcar centenars de vehicles.

Un altre al·licient afegit de cara als visitants de la fira és que els més petits de la casa també podran gaudir d’un espai lúdic totalment gratuït perquè s’hi entretinguin. Això és perquè el que es vol aconseguir és que la fira disposi de tots els atractius necessaris perquè el públic de totes les edats gaudeixi d’una gran festa per a tota la família.


Reactivació de l’Economia Local

L’objectiu de l’Ajuntament de Blanes a l’hora d’organitzar aquest esdeveniment ha estat contribuir a la reactivació de l’economia local. Per això, la 1a Fira del Vehicle d’Ocasió aglutinarà la més àmplia oferta de vehicles, oferirà els millors serveis i arribarà al gran públic amb una atractiva proposta de caràcter lúdic.

Davant d’un sector on les perspectives de millora econòmica encara són molt primerenques, la revitalització del sector de l’automòbil passa per projectes col·lectius que sumin esforços. En aquest cas, cal destacar la presència de 10 empreses concessionàries que tenen la seva seu a Blanes, així com en d’altres municipis de la seva àrea d’influència.

La 1a Fira del Vehicle d’Ocasió estarà oberta el divendres 20 de setembre des de les 18 fins a les 20 h, i tant el dissabte 21 com el diumenge 22 de setembre amb el mateix horari: des de les 10 del matí i fins les 20 h del vespre de manera ininterrompuda.Data de realització: 09/16/2013 | Data de la darrera actualització: 09/16/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300