Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La prolongació de l’autopista entre Blanes i Lloret per abans del 2016


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/23/2013 05:07:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La prolongació de l’autopista entre Blanes i Lloret per abans del 2016

Així ho ha anunciat avui dilluns el conseller de Territori de la Generalitat, Santi Vila, durant una entrevista a Catalunya Ràdio, avançant que la construcció anirà a càrrec d’Abertis

La prolongació de l’autopista C-32 entre Blanes i Lloret de Mar s’ha desencallat i serà realitat aquesta legislatura. L’obra compta amb un pressupost d’execució de més de 60 milions d’euros que assumirà Abertis. Ho ha anunciat avui dilluns el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, en una entrevista a l’informatiu “Catalunya al dia – Girona” de Catalunya Informació.

Segons ha explicat el conseller, finalment s’ha arribat a un acord amb Abertis per fer una inversió que aconseguirà majors fluxos a la C-32 i es podrà pacificar fins i tot la Nacional 2 en el seu tram més proper al litoral, que continua tenint una massiva utilització i, per tant, massa riscos de sinistralitat i de problemes. El nou tram d’autopista entre Blanes i Lloret, d’uns 7 quilòmetres de llargària, no serà de pagament si només es cobreix aquesta distància. Les previsions són que les obres puguin començar l’any vinent, amb l’objectiu que estiguin enllestides abans que finalitzi l’actual legislatura, al 2016.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha valorat positivament aquesta notícia, ja que entén que servirà per alleugerir la intensitat circulatòria que actualment incideix en especial sobre el municipi. Això és perquè tot el trànsit que va a Lloret i Tossa ha de passar actualment necessàriament per Blanes en sortir de la C-32, que comunica en el seu darrer tram amb la GI-600, la carretera de Blanes a Tordera.

Avui dilluns l’alcalde ja ha mantingut un primer contacte amb el conseller de Territori i després amb el director general d’infraestructures de la Generalitat amb l’objectiu de conèixer més detalls sobre el projecte. En aquest sentit, properament està previst que es mantingui una reunió on també es vol incidir en altres temes relacionats amb les infraestructures de mobilitat que afecten al municipi, com ara el projecte del futur carril bus entre Blanes i Lloret i la millora de les comunicacions ferroviàries.


Data de realització: 09/23/2013 | Data de la darrera actualització: 09/30/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300