Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Celebració de la patrona d’Ardales a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/24/2013 11:58:32 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Celebració de la patrona d’Ardales a Blanes.

En motiu de la Verge de Villaverde, patrona d’Ardales, el local social de l’entitat d’ardaleños ha allotjat diverses activitats que van presidir els alcaldes de les dues ciutats agermanades.

L’Associació Andalusa d’Ardaleños i Amics d’Ardales va celebrar dissabte passat les festes de la seva patrona, la verge de Villaverde, amb diverses activitats que es van allotjar al seu local social de Mont-Ferrant. La festa de la verge se celebra a Ardales el 8 de setembre, i a Blanes l’any passat encara es va viure amb més intensitat a través de la trobada de devots de les verges de Villaverde i del Vilar que es va organitzar el 8 d’octubre al municipi gironí, dins del cicle del mil·lenari de la Verge del Vilar.La festa de celebració de la Verge de Villaverde es va encetar dissabte passat amb una missa que va oficiar el rector de la Parròquia Santa Maria, Enric Roure, i que va comptar amb els cants del grup “Quarts de Quatre”. Nombroses persones es van aplegar per participar a la celebració, que van presidir les màximes autoritats de les dues ciutats agermanades: els alcaldes d’Ardales i Blanes, Juan Calderon i Josep Marigó respectivament, acompanyats de regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes.


Poc abans que comencés l’ofici, tots dos batlles coincidien en destacar la importància de mantenir vius els llaços d’agermanament entre les dues viles, estretament lligades per un gran nombre de famílies de Blanes que tenen les seves arrels a Ardales. La celebració va continuar amb un berenar-sopar i es va cloure amb un concert del grup “Quarts de Quatre”, que va oferir un repertori de versions de diversos temes musicals.


D’altra banda, l’entitat d’amics d’Ardales també ha organitzat de cara al proper dissabte una excursió a Barcelona que inclourà la visita al Parlament de Catalunya i al Poble Espanyol, així com un dinar al Port Olímpic. La sortida està previst que compti amb la participació d’unes 80 persones.


Per últim, el president de l’Associació Andalusa d’Ardaleños i Amics d’Ardales, Salvador Gutiérrez, va avançar un projecte en què porta treballant des de fa mesos per continuar estretant els llaços que hi ha entre les dues poblacions, aquesta vegada a través de la cuina. Es tracta de Sabors de Màlaga, una fira de degustació gastronòmica que està previst que s’allotgi al Passeig de Mar de Blanes durant el mes de març.


Data de realització: 09/24/2013 | Data de la darrera actualització: 09/24/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300