Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Càpsules Formatives gratuïtes per aprendre a promocionar les empreses de manera més efectiva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/03/2013 03:54:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Càpsules Formatives gratuïtes per aprendre a promocionar les empreses de manera més efectiva

L’Ajuntament de Blanes ha programat una sessió formativa gratuïta per setmana sobre diversos temes relacionats amb la millora del màrqueting dels negocis

L’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes ha organitzat per aquest mes d’octubre quatre càpsules formatives que es faran a partir del dia 8, a raó d’una per setmana. Com és habitual, es tracta de sessions adreçades a persones emprenedores i empresaris de Blanes i de poblacions de la seva àrea d’influència.

Les inscripcions per participar a les càpsules formatives són gratuïtes i s’impartiran a l’edifici de Promoció de la Ciutat de Blanes, a l’antiga Escola Safa (avinguda de l’Estació número 43, al polígon industrial). Aquest octubre es tractaran diversos temes per aprendre les millors estratègies de promoció dels negocis: elaboració del pla de màrqueting, disseny de l’estratègia promocional, màrqueting amb pocs recursos i vendre un producte en 60 segons.


Com fer el Pla de Màrqueting del meu negoci
La primera càpsula formativa d’aquest octubre es farà el dia 8, de 10 a 2/4 de 12 del migdia, i mostrarà com elaborar el full de ruta, que millorarà les possibilitats d’èxit d’un negoci, començant per una qüestió bàsica: on vol l’empresari que arribi el seu negoci i quins objectius vol aconseguir. Un cop clarificat aquest extrem, s’explicarà quines accions s’han de tirar endavant per desenvolupar el pla de màrqueting.

Com dissenyar l’estratègia promocional del meu negoci
El 15 d’octubre serà quan tindrà lloc la segona sessió, també al matí: de 10 a 2/4 de 12 del migdia. En aquest cas, s’aprendrà a optimitzar els recursos que es tenen a l’abat i encertar a l’hora de triar la millor manera per promocionar els negocis, ja sigui per mitjans impresos, ràdio, televisió, internet, cartells, bustiades, etc...

Màrqueting amb pocs recursos
La tercera sessió que s’ha organitzat tindrà lloc el 22 d’octubre, de nou a la mateixa hora: des de les 10 del matí fins a 2/4 de 12 del migdia. L’objectiu d’aquesta càpsula formativa és aprofitar la creativitat i les bones idees per dissenyar un pla de màrqueting efectiu tenint com a condicionant no poder destinar grans quantitats de recursos. Una qüestió que, donada l’actual situació econòmica, és força habitual.


Com vendre el meu producte en 60 segons
La darrera càpsula formativa que tindrà lloc aquest mes es farà el 29 d’octubre de 10 a 11’30 del matí, i donarà les claus perquè els empresaris i empresàries aprenguin a explicar de manera molt breu, en tan sols un minut, quin és el producte o servei que ofereix el seu negoci. Es tracta, en definitiva, d’aprendre a seduir en 60 segons.

Les inscripcions a través de: http://blanespromocio.cat/web/index.php/capsules-formatives. D’altra banda, per a obtenir més informació cal adreçar-se al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses de l’Ajuntament, al telèfon 972 358 260, així com a través dels correus electrònics lluiscampderrich@blanes.cat i ojalil@blanes.net

Data de realització: 10/03/2013 | Data de la darrera actualització: 10/04/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300