Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El grup AMA recull 400 Kg en aliments per Càritas Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/21/2013 12:44:59 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AMA_BlanesEl grup AMA recull 400 Kg en aliments per Càritas Blanes.

L’espectacle, amb conegudes cançons d’òpera, música clàssica i popular, es va fer el passat diumenge a la tarda a l’Església Santa Maria, registrant una gran presència de públic.

L’església Santa Maria de Blanes va acollir la tarda d’aquest passat diumenge un concert molt especial per diferents motius. Un d’ells era el seu contingut, ja que es tractava d’una gala lírica que va incloure conegudes peces d’òpera, així com de música clàssica i pouplar.

Organitzada pel grup AMA, l’Associació de Músics Amateurs, la Gala Lírica també va ser especial perquè es va fer a benefici de Càritas Blanes.

Per aquest motiu, es tractava d’arribar a l’església Santa Maria portant-ne de qualsevol tipus, per fer les bosses de menjar que l’entitat s’encarrega de repartir periòdicament. A mesura que s’anaven portant aliments, els membres de Càritas s’encarregaven d’anar-los portant a la seva seu, molt propera a la parròquia.

Des de l’entitat benèfica han agraït especialment la implicació del grup AMA de Blanes ja que, de fet, no ha estat la primera vegada que han organitzat un esdeveniment per ajudar-los a recollir aliments.

Entre els aliments que es van portar hi havia arròs, llegums seques i cuites, pasta, oli, tomàquet, sopa, melmelada, llaunes dolces i salades, galetes, farina, llet, cafè i altres tipus d’aliments. En total es van recollir gairebé 400 quilos, que aniran molt bé per afegir als què periòdicament els arriben a Blanes provinents del Banc d’Aliments.

Càritas organitzarà properament nous esdeveniments per continuar recollint donacions. El més immediat tindrà lloc els dies 29 i 30 de novembre, amb “La Gran Recapta d’Aliments”, mentre que de cara al mes de desembre, coincidint amb les festes de Nadal, està previst que s’organitzin noves iniciatives a Blanes.

Pel que fa a la Gala Lírica, va incloure un repertori format per 20 cançons. Al llarg d’una hora i mitja, el cor i diferents solistes van anar oferint al públic que omplia la parròquia Santa Maria peces molt conegudes, com ara “La donna é mòbile”, de la popular òpera de Verdi “Rigoletto”; l’adagio l’Albinioni; “Nessum dorma”, de l’òpera “Turandot”, de Puccini; o bé la cançó del cor d’esclaus de l’òpera de Verdi “Nabucco”.

Des que es va posar en marxa, el grup AMA ja ha ofert tant a Blanes com a d’altres indrets nombrosos concerts, molts d’ells benèfics com el què es va fer ahir, per entitats com ara Creu Roja, Oncolliga, l’Associació Kedem, o bé per poder fer unes obres d’habilitació de l’esbarjo parroquial.


gala lirica AMA 1gala lirica AMA 2gala lirica AMA 3gala lirica AMA 4gala lirica AMA 5gala lirica AMA 6gala lirica AMA 7gala lirica AMA 8gala lirica AMA 9gala lirica AMA 10gala lirica AMA 11gala lirica AMA 12gala lirica AMA 13gala lirica AMA 14
Data de realització: 10/21/2013 | Data de la darrera actualització: 10/21/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300