Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

IV Mercat d’Intercanvi de Blanes a La Plantera.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/30/2013 10:44:20 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IV Mercat d’Intercanvi de Blanes a La Plantera.

Aquesta ha estat la quarta experiència a Blanes i la tercera d’aquest 2013. La principal novetat va ser que, a banda d’objectes, també es podien intercanviar habilitats i coneixements.

El barri de La Plantera va acollir diumenge passat la quarta edició del Mercat d’Intercanvi de Blanes, un espai de trobada i de relacions socials on es bescanvien productes a través del troc, sense utilitzar els diners. Aquesta ha estat ja la quarta experiència des que l’abril del 2012 es va fer per primera vegada precisament aquí mateix, a La Plantera.Va ser a partir de llavors quan es va decidir fer nous mercats d’intercanvi comptant amb el suport de la Plataforma de Dones Lliures de la Selva-Maresme i l’Associació Centre Cultural Senzala de Capoeira. Durant aquest any hi ha hagut tres mercats d’intercanvi: el primer es va fer el passat mes de març a Mas Florit, al juny es va allotjar a Mas Enlaire i ara s’ha tancat el cercle tornant de nou a La Plantera.
Al llarg del matí, tothom qui volia intercanviar tot tipus de productes va poder passejar-se per les parades que hi havia instal·lades. Com és habitual, s’hi podia trobar pràcticament de tot: des de llibres i DVDs fins a joguines, aparells electrodomèstics i roba. La principal novetat d’aquesta quarta edició ha estat que també es podien s’oferien habilitats i coneixements per fer intercanvi de favors.
Tothom qui va tenir ganes de participar al Mercat d’Intercanvi ho va poder fer lliurament, sempre i quan tingués clar que aquí els diners no hi tenen res a fer. En definitiva, l’objectiu de l’experiència no va ser un altre que aprendre a consumir d’una manera diferent i tenir clar que un objecte, abans de llençar-lo perquè pensem que ja no ens pot servir de res, pot tenir una segona vida per una altra persona.
Data de realització: 10/30/2013 | Data de la darrera actualització: 10/30/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300