Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La II Fira de Bruixes aterra aquests dies a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/31/2013 08:14:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FiraBruixes2013La II Fira de Bruixes aterra aquests dies a Blanes

Compta amb la participació de més de 50 comerços i establiments i entitats locals. Inclou ofertes i menús, actuacions, un concurs fotogràfic i una fira allotjada al passeig de Dintre

Des d’avui dijous i fins el dissabte 2 de novembre ja es pot gaudir dels diferents ingredients que inclou l’acció promocional que s’ha posat en marxa a Blanes aquesta tarda. Coincidint amb la celebració del pont de Tots Sants, la II Fira de Bruixes està organitzada per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament, seguint amb l’objectiu d’impulsar esdeveniments que contribueixin a dinamitzar el comerç de tot el municipi.

Després de l’èxit que va suposar l’any passat la primera edició, la II Fira de Bruixes continua en la línia de proposar envoltar-se d’un espai misteriós i màgic, lligant amb la temàtica de la tradició de Tots Sants i la castanyada.


Fira de productes i participació de més de 50 comerços i establiments

L’acció promocional compta amb la col·laboració de botiguers, establiments de restauració i allotjament, i entitats locals. Així, s’han adherit una vintena de comerços de calçat, alimentació, estètica, llaminadures, i moda, entre d’altres. També col·laboren a la campanya 17 establiments de restauració (cuina d’autor i tapes, cuina mexicana, cuina variada, menjar ràpid i bars, cafeteries i d’altres) i 15 d’allotjament (hotels, hostals, càmpings i apartaments).


Els comerços i establiments d’allotjament presenten aquests dies promocions amb ofertes especials per aprofitar la major afluència de visitants que hi ha al municipi en motiu del pont festiu. Per la seva banda, els establiments de restauració adherits a la II Fira de Bruixes ofereixen menús terrorífics i promocions com, per exemple, un cafè gratis inclòs al preu del menú en cas que el client vagi a fer l’àpat disfressat. La imaginació ha imperat força a l’hora de confeccionar els menús, ja que es pot degustar des de cucs amb salsa d’heura verinosa (espaguetis al pesto) fins a patates braves diabòliques.

Una de les propostes que inclou la II Fira de Bruixes és la mostra i venda de productes artesanals que funciona cada dia de 10 a 21 h. Tant la decoració de les parades com les disfresses dels qui les regenten estan ambientades a l’estil de la temàtica que correspon a una fira de bruixes. A la fira s’hi pot trobar des de productes d’aromateràpia i minerals fins a objectes d’artesania, flors i alimentació, entre d’altres.

La principal novetat de la segona edició de la Fira de Bruixes és que, enlloc d’allotjar-se a la plaça dels Dies Feiners com l’any passat, ha passat a fer-ho al passeig de Dintre. El canvi d’emplaçament s’ha decidit amb l’objectiu d’ampliar l’espai, així com per donar-li més visibilitat, ja que es tracta d’un lloc de pas més freqüentat.

En motiu de la celebració de la II Fira de Bruixes, dissabte vinent el mercat de fruites i verdures que s’instal·la cada dia al passeig de Dintre es traslladarà de manera puntual al passeig de Mar.

Espectacles, Foto Call temàtic i Concurs La foto més terrorífica

Un altre dels atractius amb què compta la II Fira de Bruixes és que cada dia hi ha activitats adreçades al públic de totes les edats. Així, diverses entitats locals ofereixen actuacions dalt l’escenari que hi ha instal·lat al recinte firal del passeig de Dintre, a tocar del carrer Hospital, com per exemple el Club Twriling Costa Brava o bé l’Escola de Dansa Daina. D’altres participen en l’esdeveniment a través d’espectacles que es fan a peu de carrer, com el què oferirà dissabte el grup de percussió de la Colla de Diables Sa Forcanera, o bé la Mostra de Bolets.

També hi ha un taller infantil de maquillatge, inflables, personatges fantàstics (El follet cara Pan i El Perfumer) que interactuen amb el públic en clau d’humor i altres atractius. Un d’ells és el Photopor, un foto call temàtic que està instal·lat al recinte firal, a l’alçada de l’edifici de l’Ajuntament de Blanes, per fer-se fotografies. Es tracta d’un mural de grans dimensions que han confeccionat les Brigades Municipals on hi ha pintats diversos personatges fantàstics i que tenen la cara foradada perquè tothom qui vulgui, grans i petits, esdevinguin en bruixa, un monstre sense cap, una aranya o un vampir per immortalitzar-se amb una instantània.


El mural del Photopor forma part de la decoració que s’ha instal·lat a Blanes en motiu de la celebració de la II Fira de Bruixes. Els carrers i comerços de la vila s’han ambientat amb elements relacionats amb la temàtica de Tots Sants, així com amb personatges fantàstics i esotèrics.

Capítol a banda mereix l’ambientació que s’ha fet a la façana de l’Ajuntament de Blanes, amb un arbre que neix al costat mateix de l’accés a l’edifici –on també hi ha terrorífics personatges clavats a la doble porta de fusta- i que puja fins a les plantes superiors. Les finestres i balcons s’han il·luminat des de l’interior amb colors canviants i misteriosos personatges que es retallen de manera efectista als vidres, mentre diversos animalons descansen sobre les balconades.


Paral·lelament, s’ha posat en marxa el concurs de fotografia La foto més terrorífica a través de les xarxes socials Twitter i Instagram. Les fotos s’han de fer amb la Font Gòtica del carrer Ample com a rere fons i el premi són dues entrades per assistir a un espectacle a la sala de Blanes del Teatre de la Costa Brava Sud.

Hi ha tres maneres per poder concursar del 31 d’octubre al 3 de novembre: penjar les fotos amb el hashtag #FBBlanes al Twitter o a l’Instagram; o bé enviar-ho per correu electrònic a firabruixes@blanes.cat amb l’assumpte “Concurs”.

Per a obtenir més informació de tot l’esdeveniment: www.blanes.cat/firabruixesData de realització: 10/31/2013 | Data de la darrera actualització: 10/31/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300