Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Fira Estocs s’ajorna per l’any vinent


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/02/2013 10:58:02 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BossesCompraFira Estocs s’ajorna per l’any vinent

La mostra, que oferirà tot tipus d’articles a preus d’outlet, s’havia de fer el cap de setmana del 9 i 10 de novembre i, de comú acord amb els comerciants, s’ha decidit postposar per l’any vinent

L’Ajuntament de Blanes, de comú acord amb els comerciants que s’havien interessat en participar a Fira Estocs, ha decidit ajornar per l’any vinent la organització d’aquest certamen que, inicialment, estava previst que tingués lloc el proper cap de setmana del 9 o 10 de novembre. Aquesta decisió s’ha pres a causa que, perquè l’esdeveniment pogués ser un èxit, calia la participació d’un mínim de 30 comerciants i només se’n van interessar 20.

La idea d’organitzar Fira Estocs va sorgir de l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, arran de l’èxit que té cada temporada la co-organització, amb l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, de les dues edicions de La Botiga al Carrer que es fan cada any a la primavera i a finals d’estiu, just quan finalitzen els dos períodes de rebaixes de gener i de juliol.

Un altre motiu per decidir la seva organització és la popularització que hi ha hagut durant els darrers anys de les botigues i centres comercials dedicats a la venda d’objectes outlet. Un dels exemples més recents i propers territorialment és el centre comercial gironí d’Outlet & Shopping Gran Jonquera, que durant el seu primer cap de setmana d’obertura, ja va registrar 25.000 visitants, o bé les botigues outlet de Palafolls.

L’objectiu de Fira Estocs és oferir al públic del municipi i de la seva amplia àrea d’influència la possibilitat de poder venir a Blanes per trobar roba i articles de tot tipus a preus reduïts. D’aquesta manera, els comerciants poden donar sortida als estocs de productes que tenen de fora de temporada, però que no per aquest motiu deixen de tenir qualitat i estar de moda. Es tracta, en definitiva, d’anar de rebaixes fora de temporada.

L’altra atractiu amb què compta Fira Estocs és la seva ubicació, ja que s’allotjarà al recinte de l’antic pavelló municipal d’esports, que aquests dies s’havia d’acabar d’habilitar amb uns darrers retocs per acollir esdeveniments d’aquest tipus. El què fa d’aquest indret un lloc idoni és que compta al seu costat amb una ampla superfície d’aparcament gratuït en òptimes condicions, amb capacitat per més de 1.000 places de vehicles, i a tres minuts del centre de Blanes.


De fet, la idea de l’Ajuntament de Blanes és que Fira Estocs sigui el punt de partida d’altres esdeveniments similars que s’allotjaran a partir d’ara en aquest recinte, aprofitant que la zona d’aparcament del costat és gratuïta durant 9 mesos de l’any.

Ara, després que ja s’ha decidit ajornar la fira, està previst trobar-se de nou amb els comerciants per trobar una data que sigui més adequada.

Data de realització: 11/02/2013 | Data de la darrera actualització:


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300