Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca acull l’exposició fotogràfica “Mirades”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/05/2013 05:51:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Biblioteca acull l’exposició fotogràfica “Mirades”

La mostra es va inaugurar al prestigiós festival de fotoperiodisme “Visa pour la Image” de Perpinyà i ha recorregut diferents indrets arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol

El vestíbul de la Biblioteca Comarcal acull aquests dies l’exposició fotogràfica “Mirades”, elaborada per estudiants i docents de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb el suport de la Diputació de Girona. Ara, la mostra arriba a Blanes per mostrar-nos mirades de nens, mirades estrangeres, mirades colpidores.... mirades de tot tipus, perquè aquest és el seu eix central.


L’exposició es va crear a començaments del 2011 per un grup de treball i ntegrat per estudiants i docents del Grau de Multimèdia de la UOC amb la finalitat de participar al “Visa off” de Perpinyà, certamen que se celebra cada any en paral·lel al prestigiós i reconegut Festival Internacional de Fotoperiodisme “Visa pour la Image”. Va sorgir del grup de treball de Fotografia Digital, format per consultors i estudiants del grau i creat per iniciativa del professor de l’assignatura Antoni Marín.

Després d’un brainstorming inicial, es va decidir treballar sobre la mirada com a tema central de l’exposició. És a partir d’aquesta idea que es va desenvolupar un treball fotogràfic sobre les múltiples facetes i interpretacions relacionades amb l’acte de mirar com a eix. La mostra ha recorregut diferents llocs de Catalunya i l’Estat espanyol i ara arriba a Blanes, on s’hi estarà fins al 18 de novembre.
Data de realització: 11/05/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300