Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Campanya de Poda d’Arbres anual arreu de la vila.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/05/2013 02:44:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Campanya de Poda d’Arbres anual arreu de la vila.

Aquesta setmana s’està fent al passeig de Dintre, per la qual cosa el Mercat de Fruites i Verdures s’ha traslladat temporalment al passeig de Mar

L’Ajuntament de Blanes, a través del Servei de Medi Ambient, ha iniciat aquests dies els treballs de poda d’arbrat anual a diversos indrets del municipi.

Els treballs de poda s’han de fer amb caràcter anual principalment per dos motius. Un d’ells és que hi ha arbres plantats al vial públic del municipi que, donat que des de sempre se’ls ha podat, les seves branques no suporten massa pes i per tant s’ha de reduir escapçant-los. D’altres arbres no necessiten ser podats regularment però, en canvi, cal fer-ho en cas que presentin alguna anomalia o bé suposin alguna molèstia, com per exemple que entorpeixin la visió dels senyals de trànsit i/o informatives.La campanya de poda es va encetar el passat 28 d’octubre al barri de La Plantera i, al llarg de les properes setmanes, s’anirà fent a diversos indrets del municipi on faci falta, amb l’objectiu que finalitzi el proper mes de febrer.

Aquest dimarts, 5 de novembre, els treballs de poda –que duen a terme la secció de jardineria de la Fundació El Vilar- s’han continuat fent al passeig de Dintre, un vial on es preveu que s’hi estiguin treballant durant tota aquesta setmana. Per aquest motiu, el Mercat de Fruites i Verdures que habitualment instal·la en aquest indret s’ha traslladat temporalment al passeig de Mar.

Les previsions inicials són que el proper dissabte 9 de novembre, el Mercat de Fruites i Verdures pugui tornar a instal·lar-se al passeig de Dintre, tot i que si els treballs de poda finalitzen abans, es retornaria al seu emplaçament habitual. Al marge d’aquest trasllat temporal, el mercat està previst que –igual que s’ha fet durant aquests darrers anys- s’instal·li durant els mesos més freds d’hivern al passeig de Mar, per major confort de clients i paradistes.
Data de realització: 11/05/2013 | Data de la darrera actualització: 11/05/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300