Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nova estrena del compositor blanenc Mario Ros


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/07/2013 10:21:21 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nova estrena del compositor blanenc Mario Ros

Es tracta de la música que pertany a la banda sonora del curtmetratge “Duel”, del cineasta blanenc Jaume Pujadas, i que es presentarà en concert a Barcelona el 14 de novembre

L’obra “Tres fragments per a ‘Duel’”, del músic blanenc Mario Ros, s’estrenarà el proper dijous 14 de novembre a l’Auditori Mompou de Barcelona, a les 20 h. Es tracta d’una obra per a piano que va composar l’any 2003 coma banda sonora del curtmetratge “Duel”, del cineasta blanenc Jaume Pujadas.

Aquesta temporada està resultant plena d’èxits pel compositor blanenc, que ha tingut diverses estrenes d’obres seves i, a més, ha estat premiat al concurs internacional de música d’Anvers, Sorodha.

La peça s’estrenarà en el marc del concert “Música d’Ara”, organitzat per l’Associació Catalana de Compositors, on el pianista Antoni Besses interpretarà diferents peces de músics actuals, com Llorençs Balsach, Demián Luna o Mariona Vila, entre d’altres. Més concretament, els tres fragments que s’interpretaran al concert són “I Duel a l’alba”, “II Sur Énigme” i “III Recorrent”.El curtmetratge de Jaume Pujadas “Duel” va ser seleccionat per Filmets 2003, així com per d’altres certàmens, com ara el Festival Internacional de Curtmetratges de les Terres de Ponent. El cineasta blanenc ha dirigit, guionitzat i produït en l’àmbit amateur diversos curtmetratges com “Nit d’Hotel”, “Roberto Belano, patinant per la pista de gel” o “Nedadors”.


Data de realització: 11/07/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300