Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Jornades de Portes Obertes al CEAB


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/11/2013 03:35:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Jornades de Portes Obertes al CEAB

En motiu de la Setmana de la Ciència, el Centre d’Estudis Avançats de Blanes ha organitzat tres jornades els dies 20, 21 i 22 de novembre per visitar les instal·lacions

Com a organisme públic d’investigació, i dins el marc de la Setmana de la Ciència, el Centre d’Estudis Avançats de Blanes, obrirà les seves instal·lacions a tot el públic que estigui interessat en conèixer-les de més a prop. Les jornades de portes obertes per visitar el CEAB s’han organitzat pels dies 20, 21 i 22 de novembre.

A banda de les visites que ja s’han concertat amb escoles, instituts i altres col·lectius, també està previst que puguin participar-hi particulars. En aquest darrer cas, el torn per aquest tipus de públic serà de 18 a 19’30 h. Totes aquelles persones que estiguin interessades en visitar el CEAB poden trucar al número de telèfon 972 336 101.

Cada visita tindrà una durada aproximada de 105 minuts, es començarà amb una explicació sobre que és el CEAB i les recerques que s’estan fent en aquests moments, i es continuarà donant resposta a diversos temes científics relacionats amb Blanes. També s’ensenyarà com s’estudien els estanys i els rius, i es descriuran els materials i les tècniques que utilitzen els científics en els seus treballs de camp.

Per últim, el públic podrà saber quin paper pot tenir tothom en la recerca científica participant a través de l’experiència anomenada Atrapa el tigre!, un experiment col·lectiu amb l’espècie invasora del mosquit tigre.


Data de realització: 11/11/2013 | Data de la darrera actualització: 11/11/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300