Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Penya Blanc-i-Blava guardona Daniel Sánchez Llibre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/11/2013 12:36:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

PenyaEspanyolLa Penya Blanc-i-Blava guardona Daniel Sánchez Llibre

L’expresident del RCD Espanyol ha rebut el VI Memorial Antoni Mañach en el decurs de la vuitena edició del sopar d’aniversari de l’entitat

Unes 160 persones van participar divendres passat al ja tradicional sopar d’aniversari de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, que aquest 2013 ha significat la seva vuitena edició. Es tracta d’un esdeveniment molt esperat per la gran família de socis, amics i simpatitzants del Reial Club Esportiu Espanyol, tant de Blanes com d’arreu de la comarca de la Selva.

Un dels moments culminants de la nit va ser el lliurament del trofeu corresponent al VIè Memorial Antoni Mañach, que s’atorga cada any en record de qui va ser el principal impulsor i primer president de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes. Aquesta vegada el guardó l’ha rebut una figura prou destacada del col·lectiu dels periquitos: Daniel Sánchez Llibre, qui va ser president de l’Espanyol fins fa dos anys i que, a més a més, té un estret lligam amb Blanes des de fa molt de temps, molt abans que passés a encapçalar el club esportiu.


Al llarg de la nit es van atorgar diversos trofeus i distincions. A banda dels records que es van entregar als representants d’altres penyes que van ser al sopar de Blanes, també es va fer un reconeixement especial a un dels socis blanencs de l’Espanyol, Quim Torrecillas, per haver-los ajudat a resoldre una qüestió relacionada amb el local de l’entitat.

Tal i com va explicar el president de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, Ramon Lluís, el sopar que se celebra cada any al voltant d’aquestes dates és un esdeveniment molt significatiu que es viu amb especial intensitat i emoció. No tan sols perquè es ret homenatge a Antoni Mañach, sinó també perquè és una manera de trobar-se tots plegats un cop a l’any.


L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, així com del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Xavier Marcos. Entre els convidats i convidades destacades de la nit també s’hi comptava Montserrrat Tordera, consellera de patrimoni del Reial Club Deportiu Espanyol, que va assistir al sopar en representació de l’entitat catalana. La consellera de l’Espanyol també va confessar que la seva assistència a l’acte de Blanes era per a ella molt especial, ja que té lligams familiars amb la població.


En definitiva, doncs, la vuitena edició del sopar d’aniversari de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, la sisena del Memorial en record d’Antoni Mañach, va ser una nova ocasió per compartir vivències, sentiments i la mútua estimació que senten tots envers els colors de la seva entitat.

Data de realització: 11/11/2013 | Data de la darrera actualització:


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300