Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Actes en motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/12/2013 02:15:21 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Actes en motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista

Inclouen un concert de Brainstorming Girona “L’Amor no és l’Hòstia” que es farà el dia 22 al Morralla, i culminaran el 25 de novembre, amb una concentració i la lectura del manifest

La Plataforma de Dones, amb el suport de l’Àrea d’Igualtat i de l'Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes i la col”laboració del SIAD i l’Associació de Dones Emprenedores, ha organitzat diverses activitats al municipi en motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista, que es commemora coincidint amb el 25 de novembre.

La més destacada, que culminarà el cicle commemoratiu, tindrà lloc justament el dilluns dia 25 a les vuit del vespre al passeig de Dintre de Blanes, davant l’edifici consistorial. L’acte consistirà en una concentració que s’encetarà amb la lectura d’un manifest, seguida per un minut de silenci en record de les dones d’arreu del món que han perdut la vida a mans dels seus maltractadors.


Concert Hip Hop: L’Amor no és l’Hòstia i Vídeo Forum

La principal novetat respecte anteriors anys, però, serà el concert de hip hop de l’Associació Brainstorming Girona: L’Amor no és l’Hòstia. El concert s’allotjarà el divendres 22 de novembre al Morralla, Espai Creatiu a partir de les deu de la nit, serà d’entrada gratuïta, i inclourà les actuacions de Brode&IMD, The Jungle Beat, Kelan&Hijo de la Lar i Moug&Sayk&Dauramangara.

Els actes organitzats a Blanes en motiu del Dia Internacional contra la violència masclista s’encetaran el proper dilluns 18 de novembre, a les 19 h del vespre, amb un vídeo-forum. La sessió es farà amb el telefilm No estás sola, Sara, començarà a les set del vespre i s’allotjarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes.


Basada en fets reals, el punt de partida de No estás sola, Sara és quan la seva protagonista, de 23 anys, participa en el seu darrer dia de teràpia psicològica dins d’un grup de dones maltractades física i psicològicament. Després que ha hagut d’assistir durant molt de temps a teràpia, per fi es veurà capaç de verbalitzar la seva pròpia història. El repartiment del telefilm l’encapçalen Amaia Salamanca, Ricard Sales i Aida Folch, i es va estrenar precisament el 25 de novembre de l’any 2009 a RTVE.

Estenedor dels Destijos i Xerrada amb una monja budista

Una altra activitat que cada any caracteritza la commemoració a Blanes del Dia Internacional contra la Violència Masclista és l’estenedor dels desitjos, que es farà el dissabte dia 23 al passeig de Dintre. L’activitat consisteix en escriure en un full un desig, un pensament contra la violència de gènere, i penjar-ho a l’estenedor que s’instal·la davant l’edifici consistorial. Tothom qui vulgui participar podrà fer-ho des de les onze del matí i fins la dues del migdia.

Les activitats organitzades a Blanes també inclouen enguany una xerrada que s’acollirà a la Biblioteca Comarcal de Blanes el proper dimecres 20 de novembre, a partir de les set del vespre. Plantejada per contestar la pregunta Es pot ser feliç?, la xerrada anirà a càrrec de la monja budista i mestra de meditació Kelsang Deshe, que presentarà el llibre Com solucionar els nostres problemes humans. L’acte està organitzat per Dona Terra.


Data de realització: 11/12/2013 | Data de la darrera actualització: 11/13/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300