Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Evacuen dos ferits amb politraumatismes a conseqüència d’un accident a la carretera de Blanes a Lloret


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/13/2013 01:25:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Evacuen dos ferits amb politraumatismes a conseqüència d’un accident a la carretera de Blanes a Lloret

Un d’ells, una dona de 32 anys veïna de Blanes, ha estat traslladat en un helicòpter medicalitzat. Tots dos han estat evacuats a l’Hospital Josep Trueta de Girona

Efectius de diversos cossos d’emergència han intervingut en l’atenció d’un accident de trànsit que s’ha produït a primera hora del matí a la GI-682, la Carretera d’Accés a la Costa Brava, a l’alçada de l’accés al barri de Residencial Blanes.

En l’atenció de l’accident han intervingut un helicòpter medicalitzat del SEM, 2 ambulàncies del SEM (una de suport vital bàsic i una altra de suport vital avançat), 5 unitats de la Policia Local de Blanes, Protecció Civil de Blanes i una unitat de trànsit dels Mossos d’Esquadra.


A conseqüència de l’accident han resultat ferides dues persones veïnes de Blanes: un home de 54 anys i una dona de 32 anys. Tots dos presentaven politraumatismes no crítics i se’ls ha evacuat a l’Hospital Josep Trueta de Girona perquè se’ls continués donant atenció sanitària. L’avaluació mèdica ha decidit que, donades les ferides que presentava la dona, aquesta hagi estat traslladada al centre mèdic a bordo d’un helicòpter medicalitzat, mentre que l’home ha estat evacuat amb una ambulància medicalitzada.

Els fets han tingut lloc pels volts de ¾ de 9 del matí, quan l’home ha travessat a peu la GI-682 pel mig de la carretera, en un lloc que no està senyalitzat pel pas de vianants. La dona, que circulava en un ciclomotor en direcció a Lloret, no ha pogut fer res per evitar envestir el vianant, resultant tots ferits amb diversos traumatismes.


Durant l’atenció de l’accident, la Policia Local de Blanes ha hagut de tallar el trànsit rodat, aproximadament durant una hora, en el tram comprès entre la rotonda de la cruïlla amb la carretera de Blanes a Tordera i el carrer Anselm Clavé per un costat, i la rotonda de Mas Borinot per l’altre. Al llarg del tall de trànsit, quan ha estat possible, s’ha anat donant pas alternatiu en un dels carrils de circulació per ajudar a descongestionar la cua de vehicles que s’havia anat formant a totes dues bandes, especialment densa a primera hora del matí.

A banda de poder atendre l’emergència en condicions de seguretat, també ha estat necessària la interrupció del trànsit, perquè l’helicòpter medicalitzat pogués aterrar sobre la carretera, ja que no hi havia un lloc adequat per fer-ho que estigués més a prop. El tall de carretera s’ha allargat fins a ¾ de 10 del matí, aproximadament, moment en el qual la circulació s’ha tornat a restablir amb normalitat.


Data de realització: 11/13/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300