Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tallers d’il·lustració, fotografia creativa, percussió corporal i arts de circ a la nova programació del Morralla


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/14/2013 02:19:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tallers d’il·lustració, fotografia creativa, percussió corporal i arts de circ a la nova programació del Morralla

S’ofereixen 9 activitats que, com a principal novetat, es faran al llarg de tot el curs 2013-2014. També s’ha reprès la programació d’espectacles i concerts

La nova programació d’activitats que es duran a terme durant els propers mesos al Casal de Joves, Morralla, Espai Creatiu de l’Ajuntament de Blanes començarà a partir de la setmana vinent, 18 de novembre, i s’allargarà fins el segon trimestre de l’any vinent per cobrir tot el curs 2013-2014. Aquesta és la principal novetat respecte anteriors programes després que, fins ara, eren trimestrals.

Seguint la línia participativa que caracteritza el Casal, la nova oferta posa a disposició dels joves diverses propostes de contingut prou heterogeni, per complaure diferents gustos i afinitats. En total, hi ha la possibilitat de participar en 9 tallers, pensats perquè puguin assistir-hi grups d’entre 10 i 12 nois i noies com a màxim a cada activitat.

Tots els tallers s’imparteixen a la tarda-vespre (generalment entre les 18/19 h i les 20/21 h) un dia a la setmana, si bé l’excepció és que n’hi ha un que es fa dos dies a la setmana.

Morralla, Territori de Circ

Quatre dels tallers estan emmarcats dins una programació específica dedicada a diverses especialitats del món del circ, donant continuïtat a anteriors aprenentatges que ja s’han estat fent en aquest equipament. Els tallers de circ especialitzats tractaran sobre malabars, teles i trapezis, equilibrisme i perxa xinesa en màstil.

Els tallers especialitzats no tan sols estan adreçats a tots aquells nois i noies que tinguin ganes d’aprofundir en alguna de les disciplines relacionades amb el món del circ, sinó que també estan dirigits als qui tinguin ganes de posar-se en forma de manera més artística i amena. Tres dels cursos tenen un cost de 30 euros al mes, mentre que el de perxa xinesa en màstil és gratuït.

Il·lustració, Fotografia, Percussió Corporal, Beak Dance i Teatre

La resta de tallers abasten diverses temàtiques pensades perquè puguin atraure el públic jove. D’aquests tallers, quatre tenen un cost de 30 € per a tot el curs, mentre que un cinquè –el de Teatre- té un preu de 10€ al mes des del novembre i fins al juny.

Així, hi ha dos cursos sobre imatge: un d’ells és d’il·lustració perquè es pugui experimentar amb l’expressió gràfica per crear el propi personatge i per aprendre a explicar històries amb dibuixos; i l’altre és sobre fotografia creativa, per poder treure el màxim profit a tots els elements visuals.

Els altres tres tallers estan relacionats amb les arts escèniques. Un d’ells és sobre percussió corporal, per aprendre a utilitzar el propi cos com a instrument musical; també hi ha un taller de Break Dance per conèixer i aprendre tots els passos bàsics d’aquesta modalitat de dansa; i un tercer taller de Teatre, que té l’objectiu de formar la pròpia companyia, i vol culminar amb l’estrena d’una obra al juny tant al Morralla com a d’altres espais municipals de Blanes.Cabaret de Circ, Concerts i altres Activitats

Coincidint amb la posada en marxa de la nova programació, el Morralla, Espai Creatiu també ha iniciat els primers concerts i espectacles de tardor-hivern 2013-2014. Un dels més immediats serà el divendres 15 de novembre a les 22 h, amb un concert que es presenta sota el nom genèric The Winter is Comming Party, i que inclourà les actuacions de BRODE&IMG, Sekuela i Hell Monkeys.


El divendres 22 de novembre s’ha organitzat una activitat per commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Es tracta de l’espectacle de rap que du per títol L’amor no és l’hòstia, de l’Associació Brainstorming de Girona, organitzat pel SIAD de Blanes amb el suport de l’Ajuntament.

L’endemà dissabte 23 de novembre hi haurà una sessió molt especial, relacionada amb els tallers que s’imparteixen al Morralla. Sota el títol Cabaret Circ, inclourà les actuacions de malabars de Martin i Tin Peláez, tots dos del Circ Petit; Jana, de la Cia Telatramas, actuarà en teles acrobàtiques; Mario Militano i Tona Punsola, de la Cia Zero, faran equilibris acrobàtics; i també es comptarà amb les aportacions del clown Fany Giarud i de Pol a l’escala d’equilibri. Les portes s’obriran a les 21 h, mentre que les actuacions començaran a les 22 h.

El Cabaret Circ el conduirà l’actor Danilo Facelli, de la Cia Vivir del Bolo, i per acabar la vetllada Sa Forcanera PD’s presentarà el Xerinola Express Circus per no parar de ballar tota la nit. També s’oferirà sopar a preus populars a càrrec de l’associació Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes.

Inscripcions i Informació de la Programació del Morralla, Espai Creatiu :
Data de realització: 11/14/2013 | Data de la darrera actualització: 11/15/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300