Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Arrenca la Cursa Mar i Murtra del 2014 amb les inscripcions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/15/2013 04:39:43 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Arrenca la Cursa Mar i Murtra del 2014 amb les inscripcions

Una de les principals novetats d’aquesta nova edició de la tradicional cursa que organitza des de fa 26 anys el Grup Fondistes Blanes serà el canvi de recorregut del tram final

La XXVI Cursa Mar i Murtra que organitza el Grup Fondistes Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, ha començat ja a córrer amb l’inici de les inscripcions de cara a la seva celebració que tindrà lloc el diumenge 12 de gener de 2014. La cursa, de fons mixt d’asfalt i camins de terra, que combina trams planers amb trams de pujades i baixades, té 20’7 km de recorregut. Enguany, una de les principals novetats que presenta és precisament el canvi del seu darrer tram.

Aquesta modificació farà que els corredors hagin de fer una darrera pujada que sens dubte posarà a prova les seves forces, però que tindrà com a recompensa poder gaudir d’unes vistes espectaculars per la baixada de Sant Joan fins arribar de nou al punt de sortida, arran de mar. Tot plegat, després de recórrer gran varietat de paisatges de tot tipus i terrenys.


L’altra novetat és que, per treure el fred que acostuma a fer cada any al gener, s’oferirà un esmorzar calent a base de botifarra a la línia d’arribada. Les inscripcions es poden fer a través del web de la cursa: www.cursamarimurtra.cat; presencialment a les botigues de Blanes Rondon Esports, FreeBike i Espots Pujadó; així com a la Ciutat Esportiva Blanes.

Les inscripcions estan limitades a 1.200 participants i tenen un preu de 16€ si es fan abans del 23 de desembre de 2013. A partir d’aquesta data, el preu serà de 20€. En cas que no s’arribi al límit de participants fixats, també serà possible fer inscripcions el mateix dia de la cursa, abans que comenci.

El Programa de la Cursa Mar i Murtra previst és el següent :

07’30 -Obertura del recinte al Passeig de Mar, a l’alçada del carrer Ample
08’00 -Obertura Servei guarda-roba
08’15 -Inscripcions de darrera hora
09’30 -Inici de la Cursa
10’30 -Obertura del Servei d’Esmorzar i Obsequis
12’00 -Tancament del Control d’Arribada
12’30 -Tancament del recinte


Data de realització: 11/15/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300