Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Blanes guanya la medalla de bronze al Mundial de Taipei


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/15/2013 09:45:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Blanes guanya la medalla de bronze al Mundial de Taipei

El Patinatge Artístic Blanes Fundació ha tornat a fer història guanyant la tercera plaça en la prova de grups de xou petits després que aquesta temporada ja és Campió d’Europa

L’equip que entrena Aurora Navarro ha tornat a escriure una nova plana en la dilatada història d’èxits acumulats aconseguits al llarg dels anys. Aquesta vegada, els membres del Patinatge Artístic Blanes Fundació s’han penjat la medalla de bronze en el Mundial que s’està disputant a la localitat xinesa de Taipei. D’aquesta manera, repeteix l’èxit que ja va aconseguir l’any 2010, a través del seu espectacle titulat “Fes-me riure”.

La tercera posició al mundial culmina una temporada apoteòsica, en què van començar aconseguint el títol estatal a Reus i més tard el títol de Campió d’Europa a Modena en grups de xou petits. Pel que fa a l’altre representant català que lluitava en aquesta mateixa modalitat a la competició mundial de Xina, l’equip de la Fundació Vilanova, ha obtingut una destacada quarta plaça amb la coreografia nomenada “It’s hard to say goodbye”.

L’espectacle que li ha significat al Blanes revalidar la medalla mundial de bronze, “Fes-me riure”, inclou tres estils molt diferents de patinar, i segueix en la línia que va emprendre l’equip que entrena Aurora Navarro ja fa uns anys; emocionar i sorprendre a través de la tècnica i la dedicació. Quan l’equip del PA Blanes Fundació torni de Taiwan disputarà a Girona la Copa de les Nacions, una competició que s’organitza cada vegada que el Mundial no es fa a Europa.

Aquesta serà la darrera competició en què defensaran la coreografia “Fes-me riure” ja que tot seguit, sense temps per poder reposar, hauran de començar a preparar l’espectacle que presentaran a la propera temporada del 2014.
Data de realització: 11/15/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300