Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Visita al Centre d’Educació Especial Ventijol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/15/2013 04:25:18 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Visita al Centre d’Educació Especial Ventijol

L’alcalde de Blanes i el president del Consell Comarcal van encapçalar l’acte que també va incloure una visita a la piscina terapèutica, que es va tornar a posar en marxa fa 9 mesos

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, van visitar ahir dijous el Centre d’Educació Especial Ventijol. També els van acompanyar en la visita la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Blanes, Susana Ramajo; el director del centre escolar, Xavier Hernáez; i la presidenta de l’AMPA, Mercè Navarro, entre d’altres.

Durant la visita, Salvador Balliu va poder conèixer sobre el terreny la bona tasca que es du a terme en aquest centre amb escolars d’arreu de la comarca de la Selva, fent un recorregut per les instal·lacions. En aquest sentit, la comitiva es va aturar especialment en la piscina terapèutica Jordi Kemner, que es va tornar a posar en funcionament el passat mes de febrer, després que portava clausurada un any per raons d’eficiència i precaucions sanitàries. Precisament va ser un conveni signat entre l’Ajuntament de Blanes, el Consell Comarcal de la Selva i Dipsalut (l’organisme autònom de salut pública de la Diputació de Girona) el què va permetre finançar les obres d’adequació necessàries.

D’altra banda, des de Blanes es va demanar al president del Consell Comarcal de la Selva que convoqui una reunió amb representants dels principals ajuntaments de la comarca que tenen alumnes al Centre d’Educació Especial Ventijol. L’objectiu de la reunió seria explicar-los l’excel·lent tasca que s’hi està duent a terme, així com el servei que s’ofereix a través de la piscina terapèutica.

El president del Consell Comarcal de la Selva també va visitar ahir les obres de remodelació que s’estan fent al Club de Vela Blanes. Actualment els treballs d’enderroc del passeig ja estan en execució, i les obres continuen a bon ritme amb l’objectiu que la seva finalització tingui lloc el juliol del 2014.

Amadeu Nualart, president del Club de Vela Blanes, va acompanyar Salvador Balliu durant la seva visita, explicant-li també l’activitat habitual que s’hi du a terme al llarg de l’any, com per exemple el mòdul d’esport nàutic que es fa amb l’Institut Serrallarga, la vela adaptada i les seccions esportives, entre d’altres.


Foto: La Selva Comunica
Data de realització: 11/15/2013 | Data de la darrera actualització: 11/15/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300