Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Afectacions puntuals pel temporal de mar i vent


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/19/2013 01:36:24 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Afectacions puntuals pel temporal de mar i vent

Protecció Civil, Policia Local i els serveis de neteja han arranjat les conseqüències puntuals que ha tingut el temporal de mar i els cops de vent, que han superat els 50 km/h

Després que el temporal de mar porta afectant Blanes des de fa més de 40 hores, no ha estat fins aquesta matinada que hem començat a notar-ne alguna conseqüència destacada, si bé sortosament han estat efectes molt puntuals i sense gravetat, que no han provocat danys personals. El fet que les onades fossin de llarg recorregut per l’amplada de les platges que hi ha al llarg del litoral blanenc, ha provocat que la sorra s’anés dipositant en alguns trams per sobre del passeig de vianants.


Una de les parts més afectades ha estat el tram del passeig Cortils i Vieta, a tocar de la plaça Catalunya, així com el tram del passeig de S’Abanell entre el carrer Mercè Rodoreda i l’avinguda Mediterrani. Des de primera hora del matí, els operaris de l’empresa de la neteja de l’Ajuntament de Blanes, Nora, ja s’estaven encarregant de fer les primeres tasques per treure la sorra dipositada dalt del passeig. També han arranjat petits desperfectes causats en el mobiliari urbà situat arran de platja, principalment algunes papereres que havien quedat colgades per l’acumulació de sorra.


Cops de vent que han superat els 50 km/h

Igualment, s’han netejat alguns trams de carrers on la força del vent ha provocat caigudes de plaques de guix i d’altres elements mòbils. I és que, principalment al llarg de la passada matinada, els cops de vent a Blanes han arribat a bufar a més de 50 quilòmetres per hora. Una de les afectacions que ha provocat el vent ha estat al carrer doctor Xavier Brunet, on ha caigut una placa de la part de dalt de la façana d’un edifici i, després d’impactar amb la coberta d’una finestra, ha acabat a terra.

Aquest matí efectius de Protecció Civil i la Policia Local de Blanes s’han encarregat de delimitar aquest espai per major seguretat, de la mateixa manera que també ho han fet en d’altres punts de la vila, com per exemple a la cruïlla del carrer Mercè Rodoreda amb el carrer Colom, on un arbre que s’ha acabat d’esqueixar per la força del vent, ha provocat desperfectes puntuals en una barana i una canonada.

També hi ha hagut petits despreniments i afectacions als carrers Vidal i Barraquer i Carles Faust, a la pujada de Sant Joan, i els Bombers de la Generalitat han hagut d’intervenir en la façana d’una nau de la zona industrial on una planxa s’havia desprès i amenaçava de caure.
Data de realització: 11/19/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300