Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

75 persones caminen a Blanes per l’alimentació infantil


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/26/2013 07:44:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

75 persones caminen a Blanes per l’alimentació infantil

L’Assemblea de Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa va organitzar diumenge passat una caminada solidària per recollir fons econòmics amb aquest objectiu

Des de la seu de Blanes, en assabentar-se de la campanya que organitzava Creu Roja arreu de Catalunya, es va pensar que es tractava d’un tema prou important com per adherir-s’hi. Per aquest motiu, diumenge passat es va organitzar la Caminada Solidària amb l’objectiu de recollida fons econòmics per l’alimentació infantil.

El punt de trobada va ser a la zona del port on, de 9 a 10 del matí es podien fer inscripcions al preu de 5 euros la individual i 10 euros els grups formats per entre 3 i 6 membres. Finalment, tot i el fred que feia a aquella hora, van participar en l’experiència 75 persones.


Al llarg de tot l’any Creu Roja promou diversos projectes de lluita contra la pobresa infantil, amb accions d’ajuda alimentària, distribució de material escolar i repartiment de joguines, entre d’altres. L’any passat prop de 62.000 infants en situació de vulnerabilitat van rebre ajuda alimentària de Creu Roja a Catalunya. En el cas de Blanes, després d’haver fet la caminada, l’assemblea local de l’entitat farà arribar els aliments coordinant-se amb Càritas i els Serveis Socials de l’Ajuntament.


Arreu de Catalunya està previst que entre el passat cap de setmana i el proper 15 de desembre s’hagin fet un total de 17 passejades per l’alimentació infantil. Pel fet de participar a la caminada, es lliurava una polsera solidària de Creu Roja, així com una poma i una ampolla d’aigua, cedides gratuïtament per l’establiment Can Sotas i l’empresa Font-Vella, respectivament. Els dos obsequis van anar molt bé per reposar forces durant o després de la caminada, que va sortir des de la zona del Port fins arribar a la punta del passeig de S’Abanell i tornar de nou, amb un recorregut d’uns 8 quilòmetres.


Ara, els esforços de Creu Roja se centren principalment en la recollida de joguines per la campanya de Reis. Per aquest motiu, el proper dissabte 7 de desembre celebraran la Festa del Dia de l’Infant durant tot el dia a la plaça dels Dies Feiners, amb inflables, tallers i altres activitats, i també tindran una parada en motiu de la Fira de Sant Tomàs que se celebra el dissabte dia 21. D’altra banda, a Blanes també es fa recollida cada matí a l’oficina de Creu Roja del carrer Sant Jaume.

Data de realització: 11/26/2013 | Data de la darrera actualització:


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300