Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Festa Infantil Solidària del Country Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/27/2013 05:44:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Festa Infantil Solidària del Country Blanes

L’activitat va tenir lloc diumenge passat i va comptar amb la participació de diverses entitats de Blanes per recollir joguines per la campanya de Creu Roja

Diuen que la unió fa la força i, en aquest cas, la dita s’ha tornat a complir a Blanes a través de l’activitat que es va fer diumenge passat, al llarg de tot el matí, a la plaça dels Dies Feiners. L’objectiu era recollir joguines per la campanya de Creu Roja. Per aquest motiu, per participar a la Festa Infantil Solidària, només es demanava portar-ne una i gaudir de les activitats que s’hi van fer.


L’esdeveniment estava organitzat per l’Associació Country Blanes, que l’any passat ja va fer una experiència similar per primera vegada. Llavors, però, no van quedar satisfets amb el resultat, i per aquest motiu van decidir ampliar la participació a totes les entitats de la vila que volguessin afegir-s’hi. La crida va tenir el seu ressò amb Acció Cultural Es Viver, l’Agrupament Escolta Pinya de Rosa, el Casal La Cooperativa, la Colla Gegantera, el Club Twirling Blanes, el cor de l’Associació de Músics Amateurs (AMA) i l’Esbart Joaquim Ruyra

El resultat, finalment, va ser espectacular: si l’any passat es van recollir unes 100 joguines, aquest 2013 han estat 560.


D’aquesta manera, al llarg del matí la canalla i la gent gran van poder entretenir-se amb una xocolatada i pastissos casolans; tallers de manualitats per dibuixar, pintar i fer retallables; un conte explicat per Mercè Domènech, i actuacions.

D’actuacions n’hi va haver per a tots els gustos, començant per exemple per la que van oferir els més petits de l’esbart, i continuant per la del Club Twirling Blanes, una cercavila a la mateixa plaça amb els gegantons i el grup de gralles, les cançons que va oferir el nou grup d’havaneres que s’ha format a Blanes, el S’Agulla, així com el cor d’AMA i, finalment, el plat fort: la ballada de diversos temes de country.


Vetllades com la que es va fer a Blanes s’estan promovent arreu de Catalunya a través de la campanya que organitza el Country Català. Tal i com va explicar Neus Vallory, de l’Associació Country Blanes, la campanya la impulsa l’entitat “Country Sense Fronteres”, i en aquest sentit 75 grups d’arreu del país estan fent durant aquests dies ballades country o activitats similars per recollir joguines.

Data de realització: 11/27/2013 | Data de la darrera actualització: 11/27/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300