Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Horari especial en època d’exàmens a la Biblioteca


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/29/2013 04:26:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Horari especial en època d’exàmens a la Biblioteca

Del 2 de desembre al 31 de gener torna a fer un horari especial en època d’exàmens i no tancarà al migdia

La Biblioteca Comarcal de Blanes torna a fer ara un horari especial que ampliarà el què s’ofereix habitualment. L’objectiu és que els estudiants del municipi i de poblacions de la rodalia que estan en època d’exàmens puguin disposar d’un lloc per preparar-los.

L’horari especial es posarà en marxa a partir del proper dilluns 2 de desembre i fins el 31 de gener. Durant aquest període, la biblioteca no tancarà al migdia, és a dir: de dilluns a divendres estarà oberta des de 9’30 a 20’30 ininterrompudament, sense tancar els migdies com es fa habitualment.

D’aquesta manera, s’aconsegueix que setmanalment s’incrementi en 10 hores més l’horari d’utilització d’aquest equipament que gestiona l’Ajuntament de Blanes. Quan es faci l’horari especial també es continuaran oferint els serveis de préstec, consulta i connexió a la xarxa, de manera que els usuaris no notaran cap diferència.

L’horari especial per als estudiants en època d’exàmens es posa en marxa a la Biblioteca Comarcal de Blanes dos cops a l’any. Un és el que es farà ara, pels volts de Nadal, i l’altre serà coincidint amb les proves finals, és a dir: des de finals de maig i fins a finals de juny de 2014.
Data de realització: 11/29/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300