Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Presentació de l’Agenda Llatinoamericana 2014


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/02/2013 07:32:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Presentació de l’Agenda Llatinoamericana 2014

Enguany l’acte va comptar amb un convidat d’excepció, l’exrector de Blanes Miquel Àngel Ferrés, amic i gran admirador de Pere Casaldàliga, un dels principals promotors de l’agenda

Cada vegada que s’acosta el Nadal, a Blanes hi ha un acte que des de fa molts anys ja té un lloc guardat a l’agenda de molts blanencs i blanenques. Es tracta precisament de la presentació de l’Agenda Llatinoamericana, un acte que organitzen de manera conjunta l’Ajuntament i les parròquies de Blanes.

L’Agenda Llatinoamericana no és tan sols un instrument per tenir a punt les cites i la feina dia a dia durant tot l’any: és també una eina que inclou textos de diferents autors i material pedagògic. Així ho han destacar tant l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, com la regidora d’Acció Social, Susana Ramajo.


Enguany l’acte va tenir un caire molt més especial, ja que va comptar amb un convidat d’excepció: l’exrector de la parròquia Santa Maria, Miquel Àngel Ferrés, amic i gran admirador del bisbe Pere Casaldàliga, un dels principals impulsors i promotors de l’Agenda Llatinoamericana.

Si l’any al què correspon l’agenda, el 2014, ja és de per sí prou assenyalat -en especial, a Catalunya-, també ho és l’eslògan que s’ha triat per encapçalar-la: Llibertat, Llibertat !!. Com és habitual, durant la presentació se van poder comprar exemplars de l’agenda al preu de 8 euros. Val a dir que enguany les 30 agendes que es van portar a l’acte van quedar exhaurides. L’Agenda Llatinoamericana es pot comprar a Blanes a les tres parròquies del municipi, així com a la Papereria Bitlloch.

Data de realització: 12/02/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300