Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Conferència-Tast sobre innovació en cava


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/03/2013 01:36:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Conferència-Tast sobre innovació en cava

La cita mensual organitzada per Aula Blanes aquest mes de desembre serà una conferència-tast a càrrec de l’enòleg Bruno Colomer

El proper dimarts 10 de desembre a les vuit del vespre tindrà lloc a la sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal la conferència-tast “Innovació en el cava”, a càrrec del reconegut enòleg Bruno Colomer Martí. Aquesta serà la primera vegada que l’entitat blanenca organitza un esdeveniment amb aquest format, que permetrà als assistents poder dur a la pràctica les explicacions del conferenciant a través de tres tastos de cava.

El ponent de la xerrada, Bruno Colomer, és l’actual responsable d’enologia del Grup Codorniu. La seva trajectòria professional va començar a Caves Nadal per continuar a les darrerament tancades Caves Montferrant de Blanes, d’on surt l’any 2006 per passar a ser l’enòleg de Caves Mas Tinell. Va ser finalment a l’any 2008 quan es va incorporar al grup Codorniu.


La conferència tindrà dues parts. En la primera Bruno Colomer explicarà l’origen del cava i les diferents fases d’elaboració, fent especial referència a la innovació de cada època per mostrar com s’arriba a l’actual procés de fabricació i a les tècniques aplicades per a innovar el producte.

Serà tot seguit, a la segona part, quan farà un tast de tres caves per poder apreciar les característiques diferencials d’un cava per ell mateix i en relació als altres. De cara a aquesta part de la xerrada, l’organització ha demanat als assistents que portin tres copes de cava per facilitar que es puguin fer els tastets.


Data de realització: 12/03/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300