Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Declarat desert el 5è Premi Es Niell 2013


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/03/2013 08:13:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Declarat desert el 5è Premi Es Niell 2013

S’ha desestimat l’únic treball presentat perquè no tractava sobre Blanes. El Club de Vela replantejarà les bases amb el jurat de cara al 2014

El jurat del 5è Premi Es Niell, de Recerca d’Història Marítima de Blanes que promou el Club de Vela Blanes, ha declarat deserta l’edició d’enguany. Així es va donar a conèixer dissabte passat al matí, en motiu de l’acte de proclamació del veredicte que va aplegar membres del jurat i representants del Club de Vela Blanes.

D’aquesta manera, en els cinc anys d’història amb què compta el guardó, tan sols s’ha pogut lliurar una vegada un accèssit. Aquest 2013 l’únic treball que s’ha presentat a la cinquena edició ha estat desestimat pel jurat perquè no tractava una temàtica relacionada amb Blanes, tal i com es recull a les bases.


L’acte de proclamació del veredicte, el van encapçalar Josep Maria Serra en nom del Club de Vela Blanes; el president del jurat, Laurèa Carbonell; i el regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament, Miquel Lupiáñez. Dotat amb 3.000 euros, el guardó el va instituir l’entitat blanenca com una eina de reforç de la vinculació amb el municipi selvatà per estretar l’element comú de cohesió social, cultural i històrica: el mar.

Coincidint amb l’acte de proclamació del veredicte, els membres del jurat van aprofitar la ocasió per debatre amb l’entitat esportiva què es pot fer per replantejar el premi. Des del jurat es veu possible poder fer el necessari canvi de direcció del premi, després que es considera que la idea que va tenir el Club de Vela Blanes de posar-lo en marxa és molt positiva.


A banda de Laureà Carbonell, doctor en història per la Universitat de Girona, que presideix el jurat del premi Es Niell, la resta del jurat està format per Antoni Riera, doctor en història; Mario Zucchitello, doctor en història i filologia històrica; Antoni Reyes, director de l’Arxiu Municipal de Blanes; Rosa Almuzara, directora de l’Arxiu Municipal de Mataró; Amadeu Nualart, president del Club de Vela; i Josep Lluís Yubero, llicenciat en història, secretari del jurat i director esportiu de l’entitat.

Data de realització: 12/03/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300