Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Creu Roja recollirà joguines el “Dia de l’Infant”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/03/2013 08:47:32 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Creu Roja recollirà joguines el “Dia de l’Infant”

La Festa es farà dissabte vinent 7 de desembre a la Plaça dels Dies Feiners i inclourà activitats per a la canalla durant tota la jornada

Creu Roja Joventut i l’Ajuntament de Blanes han organitzat per aquest proper dissabte 7 de desembre el “Dia de l’Infant”, que s’allotjarà a la Plaça dels Dies Feienrs. La festa forma part de la Campanya de Joguines que cada any per aquestes dates promou l’entitat solidària perquè el dia de Reis cap nen no es quedi sense la seva joguina. Així, a través d’aquesta celebració es fa la recollida de joguines noves o de segona mà en bon estat, així com donatius econòmics que també serviran per a la campanya.


Al llarg de tot el dia –de 10 a 14 h i de 16 a 20 h- s’han programat diverses activitats principalment adreçades a la mainada amb inflables, jocs populars, tallers manuals i altres entreteniments. Un d’ells serà el conta-contes que es farà a 2/4 de 12 del matí a càrrec de Mercè Domènech.


Ja a la tarda, a partir de 2/4 de 6, hi haurà una Xocolatada Popular seguida a les 6 per una actuació de cant amb Shanilee Tordilla i Julia Frigola. Per últim, a les 7 hi haurà una actuació de dansa amb Elit Studio Hip-Hop. En la organtizació del “Dia de l’Infant” també han col·laborat les empreses blanenques Zig Zag Zug i OK Titans.

Data de realització: 12/03/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300