Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Homenatge de la Generalitat al PA Blanes Fundació


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/03/2013 03:12:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Homenatge de la Generalitat al PA Blanes Fundació

El Palau de la Generalitat va allotjar ahir una recepció oficial a l’equip del Patinatge Artístic Blanes Fundació en motiu de la medalla de bronze obtinguda al Campionat Mundial de Taipei

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, va presidir ahir la recepció oficial que es va fer al Palau de la Generalitat als equips del Patinatge Artístic Blanes Fundació i al Club de Patinatge Artístic Olot pels èxits obtinguts al Campionat Mundial celebrat a Taipei.

La delegació blanenca estava encapçalada per l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, que va assistir a la recepció acompanyat de membres de l'Ajuntament de Blanes. L’acte va comptar amb els parlaments del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau i de la secretaria i entrenadora del PA Blanes Fundació, Aurora Navarro, entre d’altres.


L’equip blanenc va ser homenatjat pel govern català per haver obtingut la medalla de bronze en la modalitat de grups de xou petits a la competició disputada el passat mes de novembre a Taipei. Aquesta tercera posició ha culminat una gran temporada en què també ha aconseguit el títol estatal a Reus i el de Campió d’Europa a Mòdena en la modalitat de grups de xou petits. En els darrers anys, el Blanes ha obtingut quatre títols de Campió de Catalunya i d’Espanya consecutius.

A finals d’aquest mes de desembre està previst que l’Ajuntament de Blanes organitzi un acte de reconeixement a l’equip del Patinatge Artístic Blanes Fundació per aquest èxit esportiu aconseguit al Campionat Mundial, així com per la seva trajectòria durant aquests darrers anys.


Per la seva banda, el Club Patinatge Artístic Olot ha guanyat aquest any el títol mundial de grups de xou grans en el Campionat del Mon i ja en té set en el seu palmarès. La delegació olotina la van encapçalar la regidor ad’Esports i Lleure de l’Ajuntament d’Olot, Maria del Mar Roca, així com el president del CPA Olot, Joan Fàbrega.
Data de realització: 12/03/2013 | Data de la darrera actualització: 12/03/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300