Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de la Festa del Dia de l’Infant de Creu Roja a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/09/2013 04:40:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de la Festa del Dia de l’Infant de Creu Roja a Blanes

Es van organitzar diverses activitats amb l’objectiu de recollir joguines i fons econòmics per la campanya d’enguany perquè el dia de reis cap infant se’n quedi sense

La plaça dels Dies Feiners de Blanes va registrar dissabte passat, al llarg de tota la jornada, una intensa afluència de públic. Hi havia principalment nens i nenes acompanyats de pares i mares, familiars i amics que participaven a la Festa del Dia de l’Infant. I és que d’al·licients no en mancaven: hi havia inflables, jocs populars, tallers manuals i actuacions musicals, de dansa i de cant. També hi va haver un conta-contes i una xocolatada, entre d’altres activitats.


Organitzada per Creu Roja Joventut i l’Ajuntament de Blanes, la Festa del Dia de l’Infant era un nou reclam per animar a tothom a participar en una campanya que, quan s’acosta Nadal, no falta mai a la seva cita: la recollida de joguines. Per això, es tractava tant de portar-les a l’estand que va estar muntat durant tot el dia, com de participar a les activitats fent aportacions econòmiques a canvi.

Unes 200 famílies de Blanes a la Campanya de Reis

Cada any els Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes s’encarreguen de fer el llistat de les famílies del municipi que necessiten l’ajut de Creu Roja per poder garantir als infants que no es quedin sense el seu regal el dia de Reis. Aquest Nadal es preveu que hi haurà unes 200 famílies que s’hauran afegit a la campanya.

La crisi econòmica ha fet que el llistat de famílies que demanen joguines per als seus nens i nenes s’incrementi any rere any. Per sort, tal i com expliquen des de Creu Roja, el què també han augmentat darrerament són les donacions i les aportacions que es fan, així com el nombre de voluntaris.


Ara es pot dir que la feina de Creu Roja en la campanya de Reis està a la meitat del camí, ja que encara queden alguns dies perquè es puguin fer aportacions de joguines. Més concretament, se’n seguiran recollint fins la vigília de Nadal, el dia 24. Després, vindrà la feina habitual de classificar, embolicar i fer els lots que s’hauran de lliurar a les famílies entre els dies 3 i 4 de gener.


Si es vol participar a la campanya, es poden portar joguines noves o de segona mà que estiguin en bon estat tots els matins a la seu de Creu Roja de Blanes del carrer Sant Jaume. Creu Roja Joventut també tindrà un estand de recollida de joguines i difusió de les activitats que fa el proper dissabte 21 de desembre, en motiu de la Fira de Sant Tomàs.


Per a la organització del Dia de l’Infant, Creu Roja va comptar amb el suport de diverses entitats i particulars, així com la col·laboració de les empreses blanenques Zig, Zag, Zug i OkTitans.

Data de realització: 12/09/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300