Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Votacions per triar el graffiti que decorarà la Biblioteca Jove


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/09/2013 12:20:01 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Votacions per triar el graffiti que decorarà la Biblioteca Jove

Els joves d’entre 15 i 23 anys podran escollir fins el 20 de desembre quina de les dues propostes que s’han presentat al concurs els agrada més

El vestíbul de la Biblioteca Comarcal de Blanes allotjarà fins el 20 de desembre els treballs que s’han presentat al Concurs de Graffitis convocat a principis de novembre. L’objectiu és seleccionar l’obra que decorarà una de les parets de la nova sala d’aquest equipament cultural, la Biblioteca Jove. El nou servei estarà ubicat a l’espai que fins fa uns mesos allotjava les dependències de Turisme.


La idea d’endegar el concurs de graffitis va sorgir amb un doble objectiu. Per un costat, per promoure i impulsar la creativitat dels joves artistes i, per l’altre, per atraure el públic jove perquè utilitzin aquest nou equipament pensat expressament per a ells. Finalment, la convocatòria ha comptat amb la participació de dos originals: un està signat amb el pseudònim de Odye, i l’altre amb el nom de The Chispis.


Tots dos treballs estan exposats perquè els joves que tinguin entre 15 i 23 anys puguin votar el que considerin millor, amb l’únic requisit de presentar el seu DNI a la Biblioteca. El concurs es va dirigir a joves artistes que tinguin entre 15 i 23 anys, que havien de presentar una proposta de graffiti que tingués com a temàtica la relació entre els joves i la lectura. La superfície que haurà de decorar el disseny guanyador és una paret de 6 metres de llarg per 2’75 metres d’alçada

Les votacions es tancaran el 20 de desembre a les 20’30 h i el seu resultat es donarà a conèixer just l’endemà dissabte, 21 de desembre, a través de les webs de l’Ajuntament de Blanes i de la Biblioteca Comarcal. El guanyador o guanyadora del concurs serà qui s’encarregarà de fer realitat la seva creació sobre la paret de la Biblioteca Jove i se li lliuraran 250 € com a premi.


Un cop s’hagi pintat el graffiti, la inauguració d’aquest nou servei cultural està previst que es faci a mitjans de gener de 2014.
Data de realització: 12/09/2013 | Data de la darrera actualització: 12/09/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300