Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Crida per participar a les jornades de Donació de Sang


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/17/2013 02:52:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Crida per participar a les jornades de Donació de Sang

El Banc de Sang ha alertat que queden pocs estocs en reserva, per això ha fet una crida per participar a les jornades de recapta que es faran a Blanes el dies 19 i 20 de desembre

El Banc de Sang i Teixits de Girona ha fet una crida a la participació de cara a les dues jornades de recapta que s’han programat a Blanes a finals de setmana. Des de l’entitat s’ha alertat que, malauradament, en les darreres setmanes les donacions de sang han estat força baixes. Per aquest motiu, actualment hi ha pocs estocs en reserva per afrontar les imminents dates especials que signifiquen les festes de Nadal.

Les jornades que s’han programat a Blanes tindran lloc el dijous 19 de desembre des de les 5 de la tarda fins les 9 de la nit, i l’endemà divendres dia 20, al matí de 10 a 2 i a la tarda des de les 4 fins a 2/4 de 9 de la nit. Com és habitual, l’equip mòbil d’extraccions estarà instal·lat al local de la Fundació Catalunya La Pedrera –on fa uns anys hi havia el Club de Jubilats Sant Jordi-, situat al carrer Anselm Clavé 59.


Des del Banc de Sang i Teixits de Girona s’ha recordat que la donació de sang és un acte cívic que serveix per demostrar el compromís solidari amb els altres. Tanmateix, gràcies a aquestes donacions, els hospitals i clíniques poden practicar intervencions quirúrgiques i aplicar tractament mèdics que requereixen transfusions de sang.


Es necessiten aproximadament 1.000 unitats de sang diàries i, per tant, les donacions de sang han de ser regulars. Una de cada 10 persones hospitalitzades necessita una transfusió sanguínia i es calcula que un 25% de la població necessitarà rebre sang o un component sanguini durant la seva vida.


Data de realització: 12/17/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300