Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Freebike regalarà bicicletes aquest Nadal als més afectats per la crisi econòmica


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/17/2013 11:48:36 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Freebike regalarà bicicletes aquest Nadal als més afectats per la crisi econòmica

Es volen fer arribar bicicletes a 30 nens i nenes en una campanya que enguany compta amb el suport del campió mundial de Moto 3, Maverick Viñales

L’empresa de ciclisme Freebike de Blanes s’ha proposat un any més que la crisi econòmica no sigui un impediment perquè cap nen pugui tenir la seva bicicleta el dia de Reis. Per això, juntament amb la col·laboració de Càritas Blanes, ha endegat una campanya que posarà a disposició de les famílies més necessitades del municipi una bicicleta perquè la puguin regalar als seus fills i filles de 4 a 12 anys el dia de Reis.

Per tirar endavant aquesta iniciativa, que té per lema Que la crisi no li prengui la il·lusió, Freebike promou una recollida de bicicletes d’aquelles que la gent té per casa seva i que van fer les delícies dels seus fills, però que ara, passats els anys, han quedat arraconades i sense fer-se servir. D’altra banda, Freebike destinarà el 2% de les vendes nadalenques a adquirir els recanvis i peces que es necessitin substituir, perquè d’aquesta manera les bicicletes arribin als seus destinataris i destinatàries en perfecte estat.

Freebike ha demanat a les persones que tinguin bicicletes que ja no utilitzen que les portin al taller de l’empresa, situat als baixos del carrer del Bosc 4-6 Blanes abans del 3 de gener. Serà en aquest taller on els mecànics arreglaran les bicicletes i les posaran a punt per poder-les lliurar.

La principal novetat d’enguany és el suport que ha donat a la campanya solidària de l’empresa de ciclisme blanenca el Campió del Món de Moto 3 Maverick Viñales. El jove motorista català serà a Freebike Blanes aquest dimecres 18 de desembre a les 6 de la tarda per recolzar la iniciativa d’una manera encara més activa.


Enguany és la setena edició consecutiva que es du endavant la campanya, que es va fer per primera vegada l’any 2006. Des de llavors ja s’ha ajudat a un total de 145 famílies i enguany l’objectiu és fer arribar bicicletes a 30 nens i nenes.

Totes aquelles famílies que estan en una difícil situació econòmica, que compten amb fills d’edat compresa entre els 4 i els 12 anys i que desitgen rebre una d’aquestes bicicletes, han de posar-se en contacte amb Càritas Blanes, que és qui s’encarregarà de seleccionar els candidats. Els telèfons de contacte són 972 352 572 i 636 656 821.
Data de realització: 12/17/2013 | Data de la darrera actualització: 12/19/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300