Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es presenta la nova guia “Fem Poble Blanes”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/17/2013 10:07:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es presenta la nova guia “Fem Poble Blanes”

Els autors de la publicació han lliurat als Serveis Socials de l’Ajuntament el 3% del que han recaptat amb la venda de la nova guia que inclou descomptes, regals i serveis gratuïts

La nova guia “Fem Poble Blanes”, de la qual se n’han editat 1.600 exemplars, inclou 40 botigues i comerços del municipi que s’han volgut adherir a la iniciativa. Els clients que aconsegueixin la guia en qualsevol dels establiments adherits poden gaudir d’aquesta manera de les promocions, descomptes, regals i serveis gratuïts que s’hi inclouen.


A la nova publicació comercial hi ha representats 16 sectors diferents d’arreu del municipi, amb 80 cupons, 2 per cada comerç. D’aquesta manera, si se sumen totes les promocions que seran vàlides fins el 19 de maig, es poden estalviar més de 2.500 euros. L’empresa que ha editat la guia és “Ser&òS Publicitat i Marketing”, que ja ha dut a terme una experiència similar a Pineda i ja està treballant-ho per fer-ho també a Calella i Canet de Mar.

Quan els responsables de la guia –els germans Sergi i Òscar- es van proposar tirar endavant la guia també van tenir clar des d’un principi que volien donar-li un punt afegit de consciència social. Per aquest motiu, quan s’adreçaven a les botigues i comerços, ja avançaven que un 3% de la facturació aconseguida es faria arribar als Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes perquè, d’aquesta manera, s’assegurés que la donació arribava a les famílies més necessitades de la vila.


La donació es va fer efectiva ahir dilluns mitjançant un taló que van lliurar els dos responsables de l’empresa a l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de la regidora d’Acció Social, Susana Ramajo. L’alcalde va lloar el gest altruista dels dos joves empresaris, encoratjant-los tant a ells com a tothom qui té aquest tipus de sensibilitat que, sobretot ara amb els temps que corren, s’agraeix especialment.


La nova guia “Fem Poble Blanes” costa 5 euros, tot i que hi ha d’altres opcions per poder-la aconseguir en funció dels establiments adherits.
Data de realització: 12/17/2013 | Data de la darrera actualització: 12/17/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300