Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Maverick Viñales recolza la campanya solidària de Freebike


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/19/2013 01:39:42 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Maverick Viñales recolza la campanya solidària de Freebike

L’esportista català ha estat a Blanes per donar suport a la campanya que regala bicicletes als més necessitats coincidint amb el dia de Reis

El pilot del mundial de motociclisme Moto 3, Maverick Viñales, ha volgut mostrar públicament el suport desinteressat que dóna a la campanya solidària de Freebike, que du per lema “Que la crisi no li prengui la il·lusió”. Viñales va ser el passat dimecres 18 de desembre a la botiga de ciclisme de Blanes per conèixer de prop la iniciativa i poder estar amb les persones que, des de fa uns dies, estan portant bicicletes que tenen en desús.

Els seguidors de Maverick Viñales van aprofitar la ocasió única per fer-se fotografies amb el seu ídol, en una jornada on el van acompanyar el cap de l’empresa blanenca, Joan Zurita, així com Jaume Sagrera i Jordi Soley, representants de Càritas Blanes, l’entitat solidària que col·labora amb Freebike en la campanya.


Foto: Yoyo
La iniciativa solidària ja ha aconseguit recollir diverses bicicletes durant els 10 primers dies de campanya que ja porta en marxa aquest any. Les bicicletes es podran dur fins al 30 de desembre a les instal·lacions de Freebike, situada als baixos del Carrer del Bosc número 4-6 de Blanes.

Enguany és la setena edició consecutiva que es du endavant la campanya en què es demana a les persones que tinguin bicicletes que ja no utilitzen que les portin al taller de l’empresa. Allí es reparen i destinen a les famílies que, a causa de la crisi econòmica, no tenen recursos per comprar-ne una aquest Nadal.

Totes aquelles famílies que estan en una difícil situació econòmica, que compten amb fills d’edat compresa entre els 4 i els 12 anys i que desitgen rebre una d’aquestes bicicletes, han de posar-se en contacte amb Càritas Blanes, que és qui s’encarregarà de seleccionar els candidats. Els telèfons de contacte són 972 352 572 i 636 656 821.
Data de realització: 12/19/2013 | Data de la darrera actualització: 12/19/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300