Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Acte d’Homenatge a 13 treballadors de l’Ajuntament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/20/2013 03:00:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Acte d’Homenatge a 13 treballadors de l’Ajuntament

S’ha fet un reconeixement a 11 persones que han fet els 25 anys de servei al consistori blanenc i altres 3 que s’han jubilat aquest any

La sala de plens de l’Ajuntament de Blanes ha allotjat aquest divendres, 20 de desembre, l’acte de reconeixement als treballadors i treballadores del consistori que s’han jubilat durant aquest 2013, així com als qui ja porten 25 anys de servei en aquesta institució.

L’acte, senzill però emotiu sobretot pels seus protagonistes, l’ha encapçalat l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat per regidors i regidores de l’Ajuntament. També ha comptat amb la participació de companys i companyes de feina dels homenatjats, que s’han volgut sumar amb la seva presència al reconeixement públic per tants anys de dedicació.


Les onze persones que enguany han complert els 25 anys de servei són: Octavi Font, Jordi Gallart, Loli Leon, Francisco Funez, Anna Rosa Bou, Ramon Caurel, Isabel Brunet, Pere Velasco, Juan Martínez, Josep Aguilar i Dolors Martí. A tots ells se’ls ha lliurat com obsequi un pin que reprodueix la silueta de Sant Joan i el convent.

Per la seva banda, els tres treballadors que s’han jubilat enguany són Ana Terron, Antoni Gallardo i Carme Marquina, que han rebut com a reconeixement una reproducció de la façana principal de l’Ajuntament de Blanes. Donat que alguns dels homenatjats no han assistit a l’acte de reconeixement, properament està previst fer-los arribar els obsequis.
Data de realització: 12/20/2013 | Data de la darrera actualització: 12/20/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300