Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Exposició del Concurs de Fotografia Humorística de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/24/2013 12:46:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Exposició del Concurs de Fotografia Humorística de Blanes

Organitzat per AFIC Blanes i esponsoritzat per Josep M. Padern, els guanyadors del certamen han estat Joan Membrives, Glòria Sánchez i Montserrat Moraleda

No hi ha cap mena de dubte que el millor antídot contra la tristesa és riure a cor que vols. Lamentablement, l’actual situació de crisi i, sobretot, les conseqüències que això comporta, no ens estan donant gaires motius per riure darrerament.

Per això, qualsevol iniciativa que vagi en aquesta direcció sempre és més que ben rebuda. Aquest és el cas del concurs social que ha organitzat l’AFIC, l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes, comptant amb l’esponsorització de Josep Maria Padern. Tal i com explica el mateix impulsor, la idea de convocar el concurs està lligada als orígens de l’entitat, per recordar un premi que s’organitzava en els seus inicis, fa més de 40 anys.


Acte de Lliurament de Premis

Després que el veredicte del concurs es va emetre el 15 de desembre, diumenge passat va ser el moment de fer el lliurament de premis, un acte que va encapçalar l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de la presidenta de l’AFIC, Glòria Sánchez, així com per la regidora de Cultura i Festes, Lara Torres i membres de l’entitat fotogràfica.

En primer lloc es va lliurar el trofeu corresponent al tercer premi, dotat amb 100 €, que ha guanyat Montserrat Moraleda. Per la seva banda, Glòria Sánchez ha guanyat el segon premi dotat amb 150 € i per últim, el trofeu corresponent al primer premi dotat amb 200 €, el va recollir un altre soci de l’AFIC en nom del seu guanyador, Joan Membrives, que no va poder ser-hi present.


El concurs ha comptat amb 27 treballs presentats, corresponents a una quinzena d’autors. Totes les fotografies presentades al certamen es poden visitar durant aquests dies a la sala municipal Maria Luisa García Tornel del carrer Ample, on estaran exposades fins la vigília de Reis, el 5 de gener.

Data de realització: 12/24/2013 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300