Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’equip de 470 del Club Vela Blanes, Campió d’Espanya


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/30/2013 10:50:16 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’equip de 470 del Club Vela Blanes, Campió d’Espanya

L’entitat blanenca fa els darrers preparatius de cara a l’inici de l’International Gran Prix Vila de Blanes 2014 que es farà del 2 al 5 de gener en aigües del municipi

El Club Vela Blanes és notícia aquests dies principalment per dos motius. El més recent és que l’equip de 470 de l’entitat s’ha proclamat Campió d’Espanya en aquesta categoria. L’equip del Club Vela Blanes està format per Júlia Subirà i Alba Bou, que van assolir aquesta fita a la 38th GAES-Christmas Race de Palamós, on van participar fins a 20 embarcacions de la categoria.

A més de proclamar-se campiones de l’estat espanyol en categoria femenina, les dues regatistes també han estat les més ben classificades i han acabat al segon lloc a la Medal Race. Amb anterioritat, Subirà i Bou ja van guanyar la Copa d’Espanya celebrada a Cadis, de manera que han arrodonit un any esplèndid.


La Christmas Race és una regata clàssica del circuit a les classes olímpiques i juvenils que es disputa en aigües de Palamós i en la qual hi han concorregut enguany més de 500 regatistes i 300 embarcacions.


150 regatistes a l’International Gran Prix Vila de Blanes

L’altra motiu pel qual també és notícia el Club Vela Blanes és per la primera regata de l’any que organitza, l’Internacional Prix Vila de Blanes que es disputarà en aigües del municipi selvatà del 2 al 5 de gener. Aquest any aplegarà150 esportistes de 10 nacionalitats i 100 embarcacions en les tres categories que competiran: Europa, 29er i 420.


El Gran Prix Vila de Blanes és un referent en el món de l’esport de la vela i és la cita obligada per a molts equips nacionals d’aquestes classes. Per aquest motiu, atrau els millors regatistes europeus en aquesta prova durant la primera setmana d’inici de cada any. El reglament de competició preveu que es disputin 9 proves de la categoria Europe, 11 proves a la 420 i 14 proves a la 29er.
Data de realització: 12/30/2013 | Data de la darrera actualització: 12/30/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300